Премини към съдържание

austin_ames

Потребител
  • От него общо

    25
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което austin_ames е написал

  1. Здравейте! Търся да закупя ламаринките на които се държи стабилизиращата щанга!Тези, които идват от купето дългите.Мога да изпратя снимки на вайбър за да покажа, точно какво ми трябва. Лансера е седан 2005г. 0883428776
  2. За съжаление няма такива сервизи при нас...благодаря все пак.Все още чакам ако някой има да пише.
  3. Спешно ми трябва не мога да си затвора прозореца...
  4. Здравейте!Продавам Немски алуминиеви джанти Tegra 15 цола.Размер 4x100 ET35 7J.Стават за всички автомобили с този размер!Гумите са 195.50.15 но неставaт,изхабени са.Джантите не са криви не са заварявани лепени и така нататък.Внесени са преди 2 години от чужбина.За повече инфо ЛС или 0883428776 Цена 180лв.Съжелявам колкото и да се мъча не ми позволява повече снимки да кача.Който иска нека ми остави поща и ще му пратя веднага.
  5. Здравейте! Повреди ми се моторчето на ел.стъклото от страната на шофьора.Купувам пълен комплект работещо с всички жила и както си върви.Лансера е 1996 GLX 1.3 1995-2000 Лансер 6!Пишете за цена и оставете телефон моля!
  6. Здравейте колеги!Купувам стъпково моторче за Mitsubishi Lancer 6 1.3 glx 1996г. седан.Модела е от 95-2000г мисля,че беше!Моля пишете ми които има но искам да сте сигурни ,че е здраво.Благодаря предварително!
  7. Здравейте търся си ел.машинката на стъклото с жила и всичко както върви с нея.Моята машинка е здрава,но жилото се е навило в нея ,предполагам се е скъсало,а знам че няма как да се смени само то.Колата е Mitsubishi lanser 1996 1.3 glx ot 1995-2000 модел.Пишете ми налично ако имате машинката с жилата и съответната цена.Оставете и телефон.
  8. austin_ames

    Проблем с Лансер!

    Здравей благодаря за отговора.Мисля,че бях правил това да оставя колата да загрее до 90 градуса ,но май не помогна.Бих го направил сега но не знам дали ще загрее до 90 градуса в това време без да подавам газ.Ще заредя акумулатора ,но мислех да не го откачвам от клемите а да го заредя направо както си е на колата,защото 10 дни...не ми се кара пак така.Иначе предполагам ,че си прав за датчик или нещо подобно но не знам как да разбера с точност...Относно динамото се надявам утре да го свалят а понеделник да е готово.Чудя се обаче дали наистина да не сваля акумулатора.. :help: Ако това което казваш е така ,не искам да го съсипвам..
  9. Здравейте колеги!Вчера докато си карах изведнъж колата ми започна да издава странен звук,като подавам газ.Отворих капака и звука идваше някъде от динамото предполагам,забелязах и че като дам на контакт не ми светла лампата за акумулатора на таблото.Карах я още час време и се прибрах вкъщи.След няколко часа като отидох да я запаля акумулатора беше изтощен,оставих я така.Днес отидох да я отключа с дистанционното и нямаше абсолютно никакъв ток,дори не се отключи.Според мен проблема е в динамото,но защо днес нямаше никакъв ток дори да я отключа не можах.Има и още нещо,купих си акумулатор преди 3 4 години и съм го зареждал 3 пъти някъде.Всеки път ,когато откача акумулатора от клемите и след това го закача отново,като запаля колата и я покарам 5 минути се дави,тоест падат и оборотите много ниско, а достигне ли 90 градуса като я изключа от скорост гасне.Тоест като спра на светофар трябва винаги да подавам газ и това е така около седмица ,след това се оправя от само себе си ,доста е неудобно.Все едно ,че на компютъра му трябва време за да почне да работи нормално с акумулатора.Колата е Лансер 1996 1.3 GLX 12v модел 1995г - 2000г. Моля ако някой му се е случвало нещо подобно или има представа от какво е да пише. Благодаря!
  10. Здравей колега пиша ти за Алтернатора , цената е добра ,но ти май си о...

  11. Сега вече съм дост апо спокоен :D Други съвети
  12. Здравейте колеги имам проблем с Километража на Lancer 1996 1.3 glx 12 v! Когато двигателят загрее или е топло времето километража ,оборотомера и отдолу електорниката която отчита километрите изключват.Отчита ми само температурата и нивото на бензина.Преди време ходих на майстор,който свали таблото замери го и каза ,че проблема не е в него.Започнах да мисля,че е някой датчик по двигателя,но не се оказа и това.Вчера взех друг километраж и го сложих,всичко започна да отчита и беше наред.Днес следобед обаче,колата ми пак беше стояла на слънце седнах врътнах ключа и пак същото няма километраж няма оборотомер няма нищо....Не знам какво да правя вече!Един познат ми каза,че на някакъв негов приятел е било от плочката на газта.Аз също имам газова уредба.Моля някой да даде съвет.
  13. austin_ames

    Моля за помощ!

    благодаря обаче нищо не намерих .... Моля ако някой друг знае нещо да помага ..
  14. Здравейте колеги! Имам следния проблем,когато колата ми загрее или е по топло времето киломентража и оборотомера изключват и неработят по този начин незнам и колко км.минавам..Според сервиза в който ходих,таблото не е за смяна а липсва захранване.Интересува ме някой може ли да ми намери ел. схема за таблото на Lancer 1996г. 1,3 glx 4g13.Или да ме ориентира към сайт.Благодаря ви предварително!
  15. Здр.Колеги! Последно колко хора ще ходят на срещата утре в 11:00 часа в Монтана?
  16. austin_ames

    Въпрос за Лансер 96г.

    Аз го мерих - 53.4 мм централният отвор. Предполагам, е стандартно толкова. Колега, във форума има кирилизатор!
  17. Имам Лансер 96г. поколение 1995г до 2000г мисля.Лансера е 1.3кб,75к.с. Въпросa ми е колко е централния отвор на джантите.Също и 4x100 ли са :}
  18. Благодаря ви колеги:} Живи и здрави!
  19. Днес станах собственик на Митсубиши лансер 1.3 75кс 1996г. седан.Като отидох да го купя от автокъщата нямаше ток,затова дадохме ток на акумулатора.Всичко беше точно,но в последствие като започнах да го карам,изгаснах 2 пъти,когато погледнах падат му оборотите.Когато колата работи на място държи 900 оборота.Като тръгна да карам завивам или като натискам съединителя в движение,оборотите падат под 500 ,а също и като изключа от скорост в движение и колата гасне.Някаква идея или предположение откакво може да бъде?Свещи според мен не са,защото немени непрекъснато оборотите ,а само в тези случай,от акумулатор предполагам,че също не е ,защото слагах и друг.Ако някой е имал подобен проблем ,моля да сподели.Благодаря !
  20. все още очаквам,някой да ми каже нещо....
  21. Здравейте ,моля за малко съдействие собствениците на този автомобил Митсубиши Галант 2.0 тди 94г.Предстои ми да си закупя такъв,но не съм много наясно с този дизелов двигател,относно качество ,подръжка,окачване.С една дума изкажете мнение за този автомобил.Заслужава ли си найстина.
×
×
  • Създаване...