Премини към съдържание

deju

Потребител
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    К

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

deju's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Седалката е ремонтирана, темата може да се заключи.
  2. Здравейте, колеги, купувам шофьорска седалка за space star. Поздрави, Деян
  3. Часовникът си светва, само че светва и когато си на габарити. Ясна индикация, че си на къси няма. Явно наистина трябва да се хване някой жичкаджия и да ми постави една крушка на мястото на някоя индикация която не се ползва по таблото. Да ме извинява колегата Веско, но не съм съгласен с него, точно заради това, че таблото свети и когато се кара на габарити!
  4. Star e, 2000г., чак не ми се вярва да няма, те жигулитата имат :P Но нищо чудно да се разчита само на таблото и на осветлението на борд компютъра. Въпреки че те светват и когато са включени габарити, хм :icon_hmm:
  5. Здрвейте колеги, имам едно малко тъпичко въпросче, има ли някъде по таблото на Space-a индикация за включени къси светлини, както например има за дълги? Прелистих ръководството, но там не намерих такава. Малко е тъпичко през светлата част на денонощието, през деня например превключвам къси дълги, за да разбера дали съм си пуснал фаровете.
  6. Може да се каже, че е и двете След като махнете жабката, поне за Спейс Стара е така, се отстранява едно капаче, което държи филтъра, издърпва се едната част и след като се махне, под него се вижда и 2рата част, един над друг са. Сега видях в Аутодата, че май трябва да има и поленов филтър ?! Това трябва да се провери :icon_thumbup:
  7. Здравейте колеги, в събота и аз смених филтъра на климатика. За мое учудване се оказаха 2 на брой, взех ФИЛТРОН и преди да сложа новите продухах като пуснах вентилатора на последна степен. Старите филтри си бяха доста прашни и замърсени, но са по различни от ФИЛТРОН-а, мисля че те са с активен въглен. Новите и те ще вършат работа
  8. deju

    Въпрос за автокаско

    Десет X-са FOXO! може след работа да наммина през офисите на някой и друг от застрахователите.
  9. deju

    Въпрос за автокаско

    FOXO, ако имаш възможност разпитай, ще ти бъда страшно благодарен. Днес и аз седнах и се разрових из интернет, на някой места пише, че може, но явно си зависи от компанията.
  10. Здравейте колеги! Не съм никак запознат с пълното каско, затова искам да попитам тези от вас, които го имат. Въпросът ми е дали всички застрахователи искат колата да има аларма или може да се сключи пълно каско и без алармата. Ако има значение, колата е Space Star 2000г. с имобилайзер. Благодаря ви предварително!
  11. Здравей колега, съвсем скоро имах подобен проблем, само че с доста по- стара кола, Сеат Ибиза 90г. Та при мен загряваше предно ляво и колата си спираше почти сама и тръгваше с доста мъка. Смених си спирачния маркуч и се оправи.
  12. deju

    Фреон - колко събира?

    Има ли някаква промяна след като смени фреона?
  13. СТАН, наистина не знам какво да ти отговоря! По принцип всеки гледа джоба си, ти ако имаш пари да си купиш май- новия модел от любимата си марка, няма да ти пука на какво ще си го караш, било то на бензин, дизел, слънчеви батерии, газ или пък ако щеш на вода! Не съм пуснал тази тема, за да се спори за горивата, а защото исках малко съвети и мнения!
  14. Привет колеги, газовата вече е на лице, сложихме газов инжекцион :icon_clap: Stargas, превключва на 30 градуса и е с малките дюзи, мисля че няма кой знае каква разлика във вървенето от това на бензин. Вчера я засякохме с баща ми и даде разход 8 на 100. Някъде бях чел, че като за начало по- високият разход е нормален, докато се напаснат мембрани и други чаркове, така ли е наистина?
  15. Колеги благодаря за изказаните мнения, решението ще бъде трудно :D Освен маф сензора от детонация може ли и нещо друго да се повреди? Не спирайте да давате още мнения :P
×
×
  • Създаване...