Премини към съдържание

krasi1

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от krasi1

  1. Колеги,благодаря,разбирам,че това е вакуум и вероятно всичко работи нормално,макарче си мислех,че канистъра е отворен съд и няма как да държи вакуум или налягане.Благодаря за отговорите ,смятам темата за изяснена

  2. Хайде колеги, споделете...мисля ,че тази информация ще е ценна и важна за всички които карат или са решили да се движат с алтернативни горива! :drive:

    колега има един сайт:dek,български устройства за тунинг.Там ще прочетеш някои работи,но възможно е да се объркаш.Затова се обаждаш и ги питаш какво могат да направят за твоя модел.Монтажа също е особен,защото има софтуерна настройка,а може и да ти зададат предварително нещата.Аз съм с авансатора на Румен,но карам рено с две бопбини там само с джъмпери се правят нещата.Ефекта за мен е незбележим.Цените са близки от80 да 130лв

  3. Здравейте,

     

    имах проблем с влизането на задната скорост на Mitsubishi Carisma 1.6. От сервизът ми казаха да търся 2 втулки, които трябва да се сменят. Никъде за момента в София не успях да намеря, на места ми казват, че могат да поръчат и да ми ги доставят след 20 дена, което е доста време.

     

    Затова някой ако продава Carisma на части или пък знае от къде да намеря такива втулки за скоростната кутия, ще съм благодарен да ми пише.

     

    Мейл и телефон на ЛС.

     

    Поздрави.

    по-добре намери майстор,който да ти оправи проблема става бързо,и без специфични части
  4. Приятели,днес видях един space star,много ми хареса,маслено зелен,добър външен вид,двигателят свети,доста забележими ръбове на спир.дискове,тапицерия-като нова,маслото черно. Обаче гледам скоростната кути позната досущ като на моето рено. Пак ще съм японец с единия крак,ама цената6500,още не мога да я осмисля. Така,че все още не сме в един отбор.

  5. От една година смених точно Сценик със Спейс стар, ми как да кажа нямам думи трябва да покараш поне един месец и двете машини и тогава да коментираме. В Сценика се чустваш малко като в камион, но в Спейса все едно летиш много по - леко върви спрямо Реното. Относно мотора аз съм с 1.3 на газ и ми е добре, по горе се казва само за динамиката на мотора и тва че е по икономичен (в което не съм много сигурен). Никой не споменава че това GDI като получи "душевно разтройство" отиват много нерви и парични знаци ми то само една свещ му е 50 лв. пък да не споменавам, че повечето майстори остават хванати за главата като им отвориш предния капак. Избора е само твой. Успех. :senile:

    Благодаря,това е разумна аргументация,от личен опит,а за gdi-то и аз разбрах че не е за мен. Пък и как ще дам 130лв. за данък,като знам,че може да се мине с 9-10 за 83коня двигател. Тинейджърският ми опит мина по емзетки и варбурзи...благодаря

×
×
  • Създаване...