Премини към съдържание

mitko7805

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

За mitko7805

  • Рожден ден 05/06/1978

Местоживеене

  • Град
    Razgrad

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Space Runer 1,8

mitko7805's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Колега нека хората си говорят каквото си искат. Аз от опит мога да ти кажа че гумите са добри. Имам приятел който има център за гуми,и всичко което излезе на пазара съответно се тества от нас, миналото лято сложих такива гуми на Алфата на жена ми и като съотношение гума цена качество просто перфектни. Много по добри са от други такива в същия клас Trayal;Milestone да речем. п.п шофирайте разумно, не се надявайте на гумите за 200 лв щото се еди си ква марка,или на ABS;ASC; ASR;ESP... и всичко ще е окей. Поздрави на всички
  2. И в по-горния пост пропуснах да кажа на колегата Слави: Приятелю, хич не се хвърляй в кахъри и да не ти пука, нека да си пишат колкото и каквото си искат, в крайна сметка става дума за пари. А на колегата nurcho, дето купили колата - виж сега, вземи се извини на колегата и да приключва темата. Ама какъв може да бъдеш ти, след като я има тази тема. То това е ясно за всички, ами поне се извини публично на Слави. П.П. И не си мислете, че защитавам колегата "просто защото е един от вас". Аз дори не го познавам, но има неписани правила при покупка на автомобил на старо. Ами ако си беше купил автомобила от Италия, да речем, и си тръгнеш на ход?
  3. Здравейте и от мен колеги, аз съм от скоро в този форум, но мисля, че коментари от този тип "Обаче всички яростно го защитавате - просто защото е един от вас" са несериозни. 1. Може ли да попитам ами ако си беше купил колата от mobile.bg, кой щеше да е виновен и некоректен? Нечия баба ли? 2. Като сте купували Мицубиши-то, да не би да е било в кашон опаковано, че не видяхте кусурите? 3. Като купувахте колата, пробвахте ли я? 4. Извинявай приятел, ама "съединителя и превключването на скоростите, което е затруднено" не че е невъзможно, ама да се прецакат от Ямбол до София ама почти невъзможно, ако са били наред като сте я пробвали. 5. Разбирам да са те излъгали, че колата е 2000 г., пък тя по ВИН да излезе 1998 г.... В обявата да пише, че е с лети джанти, музика, нови гуми, нов внос. Всичко това да се окаже мираж, да се жалиш и оплакваш, че търговеца е некоректен, излъгал те е, разходил те е напразно... Ама за автомобил, който си гледал, карал и накрая пазарил, значи че цената и състоянието те устройва. П.П. Десетина дни преди да купя Мицу, говорих по телефона с Милен от Пловдив без да се бях регистрирал във форума и основното, което ме притесняваше, беше разход на гориво. Човека ми каза 7,5-8 литра извънградско. Да, ама на мен ми гори 10л. Ами ще гори, като съм 110кг и с 44 номер обувки. И какво - да пусна тема, че Милен ме е излъгал ли? Несериозно е, несериозни са и теми от този род. Видял, карал, пипнал това Мицубиши и сега търговеца му е виновен.
  4. Не само да го регистрираш на адреса на сервиза както ти казва колегата,ами и вземи се регистрирай първо във форума www.vsichkismevserviza.com пък тогава "Рено".
  5. Кабели в предните врати няма. Тях ги разглобявах, но на евро буксата, която е за колоните има кабели за 4бр колони. Двете, както писах по горе ги открих, но другите две не, Обикновенно на комбита и ванове са на задната врата, и нея я разглобих и там няма. Остава някъде в багажника или по задните колонки, защото кабелите ги проследих до зад шофьорската седалка, два дена разглобявам пластмаси до побъркване и не можах да намеря тези кабели къде са отведени.
  6. Абе то там място за колони имам ама, окабеляване не. Като си монтирах днес cd-то има окабеляване,но открих кабели само на таблото отпред на вратите няма за това питам на друго място някъде отзад има ли?
  7. Здравейте колеги, Моля помагайте, къде на друго място освен отпред на таблото има окабеляване за колони и има ли изобщо.
  8. mitko7805

    Space Runner 1.8

    Незнам само дали са нормални предпазители или от малките колегите да помагат
  9. mitko7805

    Space Runner 1.8

    Май че се намират отпред в ляво над педалите
  10. Колега целите джанти ли искаш да бъдат полирани, или ще бъдат в два цвята,съответно на места полировка а на места в определен цвят. От това зависи и начина по който се постига ефекта.А най важното е джантите които си купил да нямат дълбоки наранявания защото те може да изглеждат супер но да са китвани и вече боядисвани.Има случаи в които като ги ушкуриш и падне лака с боята и шприцкита да се окаже че на места има кит. Това означава че джантите имат дълбоки наранявания и за съжаление не могат да бъдат полирани.Така че ще поемеш риска да ги ушкуреш и след това трябва отново шприцкит,боя и лак.Така че прецени си сам дали ще поемеш този риск.Когато се полират целите най лесно става като ги занесеш на пясъкоструйник а след това с шкурка №120 да заличиш следите от пясъкоструйника,след това водна щкурка и накрая някой бояджия ти ги пръсне с лак. В случай че ще ги правиш в два цвята,там вече е малко по сложно и по пипниво.
  11. Благодаря колеги :icon_drunk:. Година по документи 02.95,но като го проверих по ВИН излезе 07.94 и мисля че по ВИН е по вярно защото е преди фейслифта. Двигател 1,8- 4G93 . Малко по късно и снимки ще има.
  12. Здравейте на всички фенове на Мицубиши,от няколко дена съм горд собственик на Спейс Рънър, от днес даже вече е обслужен и мога да си го карам спокойно. От няколко години карам само японски автомобили но никога не бях поглеждал към Мицубиши, а за ван дума и не можеше да става.Но реших че е време да порасна все пак съм с две деца а и запален рибар, и автомобили от типа Мицубиши Еклипс, Хонда СРХ, Сивик, Мазда 323Ф ,вече не ми подхождат. Искам да благодаря на колегата Милен той наклони везната и Рънърчето е факт. За скромните 400км. които вече съм изминал с него съм възхитен и очарован. Поздрави на всички и шофирайте разумно
×
×
  • Създаване...