Премини към съдържание

vreden

Потребители
  • От него общо

    19
  • Регистрация

  • Беше тук

За vreden

  • Рожден ден 02/14/1974

Местоживеене

  • Град
    София

Интернет контакт

  • AIM
    vreden1974
  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Space Runer (N50) 2.0i.

vreden's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. vreden

    Вече съм с ГИ Фобос!

    Абе аз си свиркам ,ама не се знае в някоя дълбока провинция с една колонка или някъде в гъция например(там са много малко)дали няма да остана с пръст в устата.
  2. vreden

    Вече съм с ГИ Фобос!

    Не ме разбра колега,зарядното ми е същото ,просто като заглавят пистолета не уплътнява и почва да хвърля газ.Това става само на няколко бензиностанции в София и то например на едната колонка става ,а на другата не.Та се чудя дали не съм улучил просто кофти зарядно.Лошото е ,че като бях в Солун например се молих да пасне,че там са само 2 станции и лошо.
  3. vreden

    Вече съм с ГИ Фобос!

    Колега и аз съм с Фобос сложен в София.Имам и същото зарядно,но имам проблем на някои бензиностанции не става,изхвърля газ.Например ОМВ цариградско шосе в посока центъра.Имало някаква разлика в пистолетите.При теб как е ?Чуда се дали да не го рекламирам на Фобос.
  4. Колеги,не е същия за съжаление.МОЯ ,а ето ВАШИЯ.Моя е с различни планки и е отделно от тях.Ехх,нищо ще търся.
  5. Прегледал съм ги тези неща от сървъра.Не видях там чертежи.Дупки има за теглича,даже с резба за болтовете ако не се лъжа.Но как минава рамката,резервната ми гума е отдолу и няма място м/у нея и бронята.В книжката има някаква дребна схемичка ама нищо почти не се разбира от нея. Схемичките цък
  6. Здравейте,някой да има чертеж на теглич за новото ранърче.Или идеи от къде мога да си намеря на прилична цена.Нов сигурно ще намеря лесно,но като гледам цените направо ми прималява .Айде със здраве и хубав уикенд.
  7. На мен през първите дни ми светна два пъти ,след превключване на бензин изчезна.Повече не е светкала,минах вече около 1000км.,проблеми няма засега,да се надявам и за в бъдеще :good: .Апропо, имам сериозни основания да смятам ,че газта на Петрол"блу форс" е некачествена.Напълних цялата бутилка на горубляне,на магистралата повече от 140 не искаше да вдигне,на средата спирам на ОМВ пълня пак цялата и...колата полетя.По принцип не съм фен на високите скорости,просто обичам да знам възможностите на нещата които си купувам.Относно инвестицията,Роско е напълно прав.Предишната ми кола Нисан Прейри М11,избих я 2 пъти...не уредбата,а колата :D .Айде със здраве и леко по пътя.
  8. Втора бутилка пълня,но не мога да кажа още нищо по-точно.Оня ден съм пътувал 2 часа от колелото на младост до орлов мост :plane: ,не би било сериозно да се смята така разход.А за тази чек лампа сега чувам,не ми светва нищо,само като свърши газта почва да пищи и трябва да натисна веднъж копчето и минава в нормален режим бензин.От обороти не съм забелязал да се влияе.Колата е Спейс Ранър N50-2000cm3,136к.с.А доколкото имам понятие всички от тоз раздел на форума,а и не само сме с хидравлични повдигачи на клапаните,но може и да не съм прав,разбиращите да се изкажат.Не знам колко пази тая клапанопредпазваща течност,но съдейки от това ,че все пак Фобос са сериозна фирма сигурно има ефект.
  9. Здравейте,вече и аз се сдобих с ГИ Фобос сложиха ми я в Софийския филиал на фирмата.Засега не усещам разлика с вървенето на бензин и газ.Даже като ходих да си я взема ,единия от техниците се качи с мен с свързан компютър и правихме тест.Той превключваше от газ на бензин и обратно докато аз карах в различни режими.Не усетих никаква разлика.Сега остава да видя и разхода как е.Момчетата ми се сториха свестни и отговорни,само малко се подразних от факта ,че като ги попитах дали са обработили антикорозионно отворите които са направили в купето(за тръбите и зарядното),те ме изгледаха сякаш ги питам дали ядат спагетите с хляб.После единия взе да ми обяснява ,че имал фолксваген на който ламарината прозитала на места но не ръждясвала и всичко зависело от качеството на метала(един вид къде са германците къде са японците),ама нейсе пуснах го покрай ушите си все едно не съм го чул.Та,между другото ми предложиха и една система Flashlube,която както се изказаха те била особенно необходима за японските и корейските коли защото били с механични ,а не с хидравлични клапани ........ :rolleyes: .Кажете сега какво мислите вие по въпроса има ли смисъл и дали изобщо е ефективна таз СИСТЕМА чудна.Апропо Фобоса има опция да се првключват 3 режима на работа "нормален", "икономичен" и "турбо" .Някой има ли наблюдения върху тези режими как се проявяват.Айде със здраве и умната по тез пътища ледени.
  10. vreden

    Гуми за Спейс Ранър

    Да на мен ми е ясно за какво са калкулаторите.Просто ми беше чудно гледам например и книжката на Спейс Стар и там дават няколко варианта на гуми ,а за Ранъра навсякъде и по колата и по оригиналната книжка пише само за един размер.Не знам дали Мицубиши не са имали нещо в предвид. :icon_hmm:
  11. vreden

    Гуми за Спейс Ранър

    Ами и на мен ми стана странно,че дават само един размер гуми.На доста автомобили съм гледал книжките дават няколко ваианта.На Нисана ми например(Прейри М11)има 4 варианта.
  12. Привет.В книжката на колата са дадени само един размер гуми 205/65 R15 94H.Въпроса ми е дали мога да сложа зимни по малки ,но по високи и тънки.Става въпрос за Runer N50 2.0i. Калкулатора в сайта на Боряна груп ми дава за допустимо например 185/75 R14
  13. Благодаря ви, на всички.Аз също мисля да се ориентирам към Фобос,вече имат сервиз и в София.Така ,че другата седмица след като я регистрирам първо при DJ Tymbi и после за газчица.
  14. Ето и снимки на колицата . Отстрани Visit My Website Visit My Website Visit My Website Visit My Website Visit My Website Visit My Website
  15. Двигателя ми е 2.0,мисля ,че не са рядкост има ги,за вагона е проблемно намирането с такъв двигател доколкото знам.Аз точно такъв си търсех защото задължително искам газ.Кажете ако знаете как да изкарам на борд компютъра моментния разход.
×
×
  • Създаване...