Премини към съдържание

Impreza94

Потребител
  • От него общо

    27
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Impreza94 е написал

  1. E, казах среща не Рожден Ден :respect: Шегувам се, колко му е да похарчим 200-300 лева клубни пари :icon_drunk: :beer: Записваме в книгата - "КЕБАПЧЕТА/КЕФтета" и готово :icon_thumbup:
  2. Не се впрягайте, колеги, за тия Субарута........понеже се зачетох от самото начало на темата. Кое върви повече, кое по-малко....не е важно, важно е всички да са силни. И едните, и другите, и третите за да има избор за отбора на JDM следващата седмица. PS. Колегата с Легнума предполагам е същия, който участва миналата година на драга и ни отсрами, адмирации за него.
  3. Така го бях планирал от самото начало, обаче решихме да направим Национална Субару среща точно на феста и не мога да я оставя :icon_rock: :icon_thumbup:
  4. Велико Търново желаещи за колона?
  5. По вероятно да е пак Април. В летните месеци хората почиват, повечето далеч от родния край.
  6. На всички големи срещи е така, колега, но пък нали се сещаш, че ако дойдеш да ми кажеш "здрасти" ще ти стисна ръката - няма да ти кажа, "махни се". Бил съм на различни срещи, и по-малки и по-големи вкл. на Хюндай национална и винаги съм се чувствал добре и навсякъде всички (99%) са пичове.
  7. http://vbox7.com/play:409ecf0f http://vbox7.com/play:263bfe8d http://vbox7.com/play:36f8d226 Другото обещано.
  8. Малко видео материал - http://vbox7.com/play:4a690dbe
  9. Да, да момчето с GTi Лансера. Аз в тоя момент бях на покрива на оная барака и чух. Много грозна работа.
  10. Наистина беше хубава, радвам се че се запознахме
  11. Знаеш къде да дойдеш в Търново, нали ? PS. Много се радвам ;) :mitsu-smiley:
  12. 26 април - ВАРНА - 9.30 часа, паркинг МЕТРО - от там се тръгва към Русе в колона, заповядайте :mitsu-smiley:
  13. Не, на 19-ти има предварителна среща за уточняване посрещачите...кой на кой ъгъл ще дебне гостите и такива работи. Баш срещата си е на 26-ти следващата неделя...датата и часа няма да се променят повече :good: Ако има още нещо питай ;]
  14. Да се надяваме, че си успял да надъхаш много хора :specool: :clapping2: edit. Нещо искам да споделя за феновете...специално съм го екстрактвал от едно видео :mitsu-smiley: http://i43.tinypic.com/30nfcpf.gif Пет минути съм се смял от сърце...bmw power rullzzz :icon_rock:
  15. Който иска да вземе участие и да се види с някои колеги предварително да заповяда. Основно за русенци е поканата.
  16. Сборна точка за гостите на срещата от региона на Велико Търново, Габрово, Севлиево, Горна Оряховица..., паркинга на Практикер, Търново, 10.00 часа - 26 април !!! Координати на мястото: http://wikimapia.org/#lat=43.0729672&l...amp;m=a&v=2 Снимка: http://i41.tinypic.com/2m7dstf.jpg
  17. @Toranaga san, ще ти пиша за срещата по-късно http://asoiaf.westeros.org/style_emoticons/New/ninja.gif
  18. Това е мястото. http://i39.tinypic.com/1pjzwp.jpg ..а ето ги и координатите. http://wikimapia.org/#lat=43.7795069&l...amp;m=a&v=2
  19. Това е по инициатива на русенци, няма как НИЕ да организираме нещо в столицата. Аз ПАК мога да помагам до колкото е възможно, но някой друг/и трябва да поеме основно юздите - място, дата, час и т.н. BTW, за кой форум става въпрос, колега ? Ако говориш за Субару форума може да се измисли нещо, но не мога да ти обещая брой автомобили. Ще трябва повече време за нещо по-мащабно. Още по-добре значи. С посрещането са се заели Нисаните и Маздите...мисля, че няма да има нужда, благодарим :mitsu-smiley:
  20. Добре, колега, така звучи по-добре :good: Сега...внасям леки корекции ! Първа надявам се последна промяна в плана. На брифинга, който се проведе снощи 02.04.2009 присъстваха членове на почти всички клубове и се стигна до тия параметри ;) Надяваме се няма да има проблеми произтичащи от смяната на часа и мястото... Колега, колата много сериозна била...сега видях 2.5 V6 :icon_doh: ...ще се радвам много да я видя
  21. Само 1 от Русе ?? Не е като да няма Митсубишита...даже представителство имате, къде са ви хората, колеги
  22. Ако графика ти е наред, ще се водим поне трима от нашия край - Mitsu+Subaru+Mazda
  23. Има време, колега, но с теб можем да се водим заедно, ако решиш да ходиш...аз съм от Горна ;) Пиши само как са нещата и дали ще си свободен :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...