Премини към съдържание

Чавдар

Потребител
  • От него общо

    32
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Чавдар е написал

  1. Здравейте колеги. По не зависещи от мен причини ми се наложи да се разделя с Галанта си, време е да се разделя и останалите от него части.Имам 3 комплекта алуминиеви джанти. Едни 16ки оригинални от Хонда, с преправен централен отвор за Галант, с гуми Райкен на един сезон(не повече от 3000км). Втория комплект са оригиналните Галантови 15ки, без гуми.И един комплект Тора 15ки с гуми подарък, като едната джанта е изправяне, но нямат заварки. Цените за форума са:16ките с гумите-500лв.Оригиналните Митсубиши 15ки-350лв.И Тора та 200 с гумите. Имам и малко ламарини, но тях ще ги пусна в друга тема. Не виждам как да кача снимки тук( сигурно проблема е в мен), но при интерес се обаждай те на тел:0895462557, и мога да ви ги пратя на Вайбър.
  2. Здравей колега.Трябва ми клеморед,пп възможност от автоматик(по-запазени са).Трябва ми и динамо за 2,5.
  3. Чавдар

    Галант на части

    Колега,динамото в наличност ли е и каква му е цената? Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk
  4. Чавдар

    Галант 2.5v6 на части

    Здравей колега.Трябва ми клемореда,имаш ли го,и ако да кажи цена. Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk
  5. Колега,трябва ми динамо за 2.5.Имаш ли и на каква цена.
  6. Чавдар

    Галант 2.0 '97 и 2,5 '99

    Колега,имаш ли динамо за 2.5.97г.
  7. Това е сложно.На колата е и достъпът е труден,но утре ще пробвам да го видя.
  8. Колега,имаш ли динамо за Галант 2.5 97г.И ако имаш,каква му е цената.
  9. Колега,жалко за колата,но уви случва се.Динамото (алтернатора)продава ли се,и ако да назови цена.
  10. Чавдар

    Проблем с TCL

    Благодаря колега.Тотално бяха объркани.Вече всичко работи перфектно.
  11. Здравейте колеги.Снощи се появи странен проблем с моят Галант.При опит да регулирам фаровете в движение натиснах копчето за изключване на TCL-а,при което крушките на ляв габарит и дългите започнаха да светят със силата на габарит без да съм включвал дългите,а габаритите от дясно изгаснаха.Днес констатирах,че е изгорял бушона на десният габарит,смених го и светлините се оправиха,но реших отново да натисна копчето на TCL-а и проблема се повтори изгаряики бушона.Мисля,че и самият TCL не работи понеже при боксуване на таблото светва зелен натпис TCL а ако не се лъжа трябва да е оранжав и да мига.Предварително благодаря за помоща.
  12. Цената подлежи на коментар само при махане на газова, лети джанти, радио, детектор и т.н Колега,дай цена само с газовата,като може и без бутилката понеже ми е голяма
  13. Здравейте колеги.Иска да ви попитам за мнението ви относно лансер 2004г.2.0кб бензин.До колкото виждам на снимките е DOCH 16v И мисля ,че същия мотор се монтира и на Еклипс 1-ва генерация.Като цяло колата много ми харесва и мисля,че щее достоен заместител на стария галант,но все пак искам мнението и на някои който има опит с тези Лансери.Благодаря предварително :mitsu-smiley: .
  14. Колега, как стои въпроса със свободните стаи?
  15. Колеги мерси за помоща.Горивният филтър дърпаше въздух от пропката за източване.
  16. Тъкмо смених магарето на мойто галантче,и нов проблем.1.8тд-89г.В движение загуби мощност и угасна :icon_crying: .При това не издаде никакъв плашещ звук.На риск завъртях ключът и запали,но доста трудно.Направи този номер още няколко пъти,но трябваше да се прибера.На тихи оборпти прави същото.От къде да започна.
  17. Колеги, скъсването е поради изгниване и е на много гадно място, на 10 см. от скоростите и смятам, че няма здрава основа за една сериозна заварка или обшиване.Какви са вариантите или от къде да намеря свястно магаре.Интересуват ме и цени. Галанта ми е 89 г. 1.8ТД. Ще съм ви много благодарен ако ми укажете съдействие.
  18. Чавдар

    Вода в багажника

    89г нямат автоматична антена и уплътненията са ок. Бронята не е сваляна, но се опасявам, че ако я сваля да проверя уплътненията те ще са толкова прегоряли, че няма да могат да уплътнят след това.
  19. Колеги, галанта ми е '98г. От както съм го купил багажника постоянно е мокър. Стоповете са силиконирани и тапите в подкалника също. Моля ви помагайте, че изгни всичко,а как мирише на мухъл само аз си знам.
  20. До кога ще е активна сметката тъй като няама да мога да дам своя принос преди 30.04
  21. Много съм благодарен за ника.На 27 ще почерпя нямам търпение.
  22. И сега ще има един Prelud, но не е умишлено, просто единият Галант ще дойде в събота и двама остават без превоз.
  23. Май не се изразих правилно. Марин Маринов е към моят ник.
  24. Точно така.На Марин Маринов е.Желаещи за такова мероприатие има много.Пълно е с фенове :mitsu-smiley:
  25. Пишете още една двоина стая. Парите ще ги пусна днеска.
×
×
  • Създаване...