Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

TaNo

Потребител
  • От него общо

    22
  • Регистрация

  • Беше тук

TaNo's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. TaNo

    Mitsubishi Fto

    Мерси :icon_thumbup:
  2. TaNo

    Mitsubishi Fto

    Колеги колко ремъка има този мотор, два или три???
  3. TaNo

    Mitsubishi Fto

    момчета ся ща мисла тея дни кво ще права, то и без това преди 25-ти няма да мога да я взема щото човека не бил в България. :mitsu-smiley:
  4. TaNo

    Mitsubishi Fto

    Аз също обичам редки и различни автомобили и този много ми хареса, затова съм се насочил към него но има и една малка подробност която много ме притеснява.. частите криво ляво ще намирам но ако я чукна нещо тая кола фарове, брони, капаци ще има ли от каде да си намера как мислите??? И колко горе доло ще излезе едно обслужване на този автомобил по на Каризма частите, вия горе доло сте запознати с цените :rolleyes:
  5. TaNo

    Mitsubishi Fto

    да ама на тва животнче няма плащане акциза :icon_censored:
  6. Колеги, бихте ли ми помогнали малко със този странен за мен автомобил. Преди месеци бях писал тука да ви искам помощ за eclipse, но така и не ми стигнаха парите за него, а по-евтините бяха в дста очайващо състояние :icon_crying: . Днес си продадох колата и ще направа отново опит да влезна във вашата "секта" сега обаче с митсу FTO :rolleyes: . Ще преодолея десния волан (от тях май няма с ляв волан), но ме интересува тъй като е ограничена версия (така прочетох) намират ли се части за него и дали ще мога да му преодолея поддръжката :rolleyes: . Става въпрос за 1.8 125 коня автоматик! Някави отзиви за тоя двигател ако имате ще се радвам да ги споделите, много ми харесва колата и стига да е в горе доло добро състояние я отнасям :icon_dance: .
  7. А в щатите как върват тези коли имате ли си наидея. Някой сайт нещо като мобилето знаете ли? Намен кръсника ми е в щатите и може да прати нещо насам.. едно докарване до тука колко излиза :rolleyes:
  8. ми верно щото то и еко такса трябва да се плаща :icon_censored: много ама много ми се накривяват сметките пак
  9. За под 10 000лв в българия не може да се вземе добър Еклипс, уверих се в това :rolleyes: Вчера също гледах един пловдивски на цена 9 999 лв. дето е пуснат, но двигатела му беше много зле и не щеше изобщо да върви. Дори му предложих да ги сдавим с моя Фиат 1.9 jtd :D Намерил съм пазар за Фиата и утре искат да го взимат. Сега искам от Германия да си вкарам един Еклипс за около 4 500 евро, мога да взема много добър и си правя сметка до около 10 000 лв. да ми дойде с докарването :rulez: Да видим сега, само да не ми излезат сметките криви пак. :icon_thumbup:
  10. Момчета, да ви се оплача :icon_crying: след 8 часа пътуване с влак до Русе пристигнах при колата и се разочировах много. Доста тормоз е видяла - задният й мост е крив, понеже някой е дърпал ръчна и я изпраскал в тротоара, джантата е заварявана доста и прага е хлътнал навътре, двигателя също беше в доста критично състояние :icon_crying: и се отказах да я взимам. Та така и после 10 часа пътуване с влак на връщане - това беше най-голямото ми мъчение. Повече на влак никога няма да се кача, утрепах се от път Игъл талон за първи път видях на живо и колата е уникално красива, вече не се колебая Еклипс vs Талон. Еднакво красиви са както някой по-горе беше казал и двете си имат своя чар.
  11. TaNo

    Честита Нова Година!

    Честита нова година, живи и здрави да сте и нека новата година да е на 2 бара емоций :icon_thumbup:
  12. да небързам да се хвала но сега първите работни дни ще хода за колата и ако всичко е точно другата седмица вече ще съм един от вас B)
  13. ето малко инфо как беше :icon_rock: http://videos.streetfire.net/video/Auto-Sh...2008_205362.htm
  14. Ми по-лесно ще ми е обаче нормалните почват от 8500лв :icon_crying: а аз толкова пари нямам затова гледах онова бялото талонче от мобилето. Другото е се чудих дали да не се въздържа малко и да изчакам поне до февроари те ще паднат цените или да ида с някой приятел и да си вкарам един от германия да не им давам толкова пари отгоре на тея :rolleyes: Но определено тази кола ми е мечта и ся по-цял ден обмислям варианти кво да права.. ако ви се е случвало толкова да сте влюбени в една кола, че да я сънувате чак можете да ме разберете :icon_thumbup:
  15. иначе ще си личи ли че е преправяна, данеби формите на стопа с ъглите по калника да не се съвпадат както трябва? С две думи глупос ли е да права тея работи :rolleyes:
×
×
  • Създаване...