Премини към съдържание

psycho

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

psycho's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. psycho

    скоростна кутия

    Благодаря колега,значи ако се окаже лагер не е проблем да се кара така известно време,в смисал няма да я блокирам нещо,просто ще я слушам как вие. И май ще се наложи да публикувам нова тема за лагерите в скоросната кутия.Тук поне има хора които разбират и са запознати с марката :mitsu-smiley:
  2. psycho

    скоростна кутия

    Ехе,накара ли ми се,няма да се обяснявам повече какво имах в предвид за другите идеи.Благодаря Ти,че ме насочи,днес мисля да го сменя :icon_clap:
  3. psycho

    скоростна кутия

    Но като цяло, не искам диагностика. Исках да разбера от къде се сменя маслото и какво да е то. Мерси на Марио64, доста добре ме насочи. Но някой, ако има идеи да сподели. :D
  4. psycho

    скоростна кутия

    Така, първо искам да благодаря за мненията и съветите ви. Продължавайте така, това ми помага наистина. :icon_thumbup: Искам да кажа, че това с майстора ми е ясно, карал съм и съм правил коли доста, най лесно е да се отиде на майстор, но не за това пиша тук, нали. Защо да не пробвам с литър масло, така и така, колата е стара, сигурен съм, че има нужда да се смени маслото и да не е това причината за шума. А относно този шум, как да ви го определя по точно, може би най-прилича на виенето на някой рейс,сещате се, неравномерно е чува се постоянно, но е на пресекулки. Мале обяснявам звук с думи, трудно е! :icon_blush:
  5. psycho

    скоростна кутия

    Надявам се да е масло, що да не пробвам с него, ако утихне. Това ми дойде първо на ум и за това искам съвет, за това обясних за виенето, за шумът, който се появи. :icon_blush: Колега, ако погледнеш пак темата, искам да те замоля да ми обясниш на бързо кой лагер си сменял. Скъп ли е ремонта? Мерси.
  6. Здравейте! Какво ме накара да пиша, тук май наистина има хора, които разбират. :icon_thumbup: Надявам се да помогнат. Имам lancer 93' 1.3 12v, появи ми се виене, но не от мотора, а звукът е кото от деферинциал. Появява се примерно към 2-3 хил. оборота нагоре, при всички предавки. Предполагам трябва да се смени маслото в скоростната кутия, за това искам малко съвети. Първо какво масло е подходящо, колко масло и къде се долива, понеже искам сам да го сменя, огледах кутията до колкото е възможно при отворен капак и видях глава на болт може би 17-19 на око,мисля че това е единственото възможно място за наливане, според мен. Прав ли съм? :rolleyes: Благодаря предварително, на който ми обърне внимание. :icon_thumbup:
×
×
  • Създаване...