Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

lal

Потребител
  • От него общо

    89
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от lal

  1. Здравейте колеги.Колата е Спейс Стар 1.6.От известно време след дъжд,в отделението където седи резервната гума/сега е газовата бутилка/,се събира доста вода.Уплътненията на багажника са здрави и няма никакви видими дупки по каросерята.Някакви идеи къде да търся проблема?

  2. Пробвах.Никакъв ефект.

    Тоя дисплей ще ме побърка :wacko:

    Показанията са както следва:за оставащи километри показва 298,за километри в час показва 3,за разхода показва чертички.Колкото и да рестартирам показанията не се променят.Също температурата показва вярно когато я запаля и после цял ден си показва едни и същи градуси.От всичко само часът работи нормално.Пробвам с оригиналното радио и със SD плеър ,но никаква файда.Никой ли не се е сблъсквал с този проблем :please:

  3. Здравеите,да ви кажа как реших проблема ,като натисна сензора напред колата работи перефектно,вързах го с тел и до сега няколко дни карам бес проблеми.Милене сподели за ремонта да не пълним гушите на някои,благодаря предварително.

    И на мен ще ми е интересно как се ремонтира датчика.

  4. При мен също е сменено радиото , но няма проблем с показанията за температурата. Отчита всяка промяна точно. Другите показания също ги имам , но имам изведен външен бутон за тях.

    Това ми е втори Спейс Стар и на предишния се случваше същото.Смених два датчика,но ефекта беше никакъв.

  5. След смяна на оригиналното радио,показанията на външната температура не показват вярно.След първоначално палене,показва реалната температура и по-нататък не се променя.Дали датчика е свързан по някакъв начин с оригиналното радио?За другата информация на борд компютъра знам,че се губи,но чак пък и температурата???

    Спейс Стар 1.6 2003г.

  6. Здравейте колеги.Някой демонтирал ли е духалката, която духа към страничното стъкло/от към пасажера/.Колелцето което пуска и спира въздуха липсва и не знам как да сваля старата духалка за да сложа новата.Гледам че се захваща с три рапидки,но как да стигна до тях?Дано не се налага да свалям цялото табло.

  7. Здравейте колеги,

     

    Бихме искали да Ви представим сайта и услугата, която сме разработили, а именно http://www.maxcar.bg/

     

    Какво предлагаме:

    Разнообразие от консумативи, аксесоари, резервни и едрогабаритни части. Не се колебайте да попитате за цени и наличност:

    http://maxcar.bg/bg/51-parts

    Същото можете да направите в чата на магазина или директно на телефон 0884 224 060 или 0888 205 133. Можете да ни откриете още в Skype: maxcarbg или да ни изпратите мейл: sales@maxcar.bg, parts@maxcar.bg

     

    Как се пазарува:

    Пазаруването става онлайн на адрес: http://www.maxcar.bg/bg

    Можете да поръчате стоки, който не са част от каталога на сайта по телефон, или да ги впишете като кометар към поръчката в страницата.

    Важно е да споменете, че сте от MITSUBISHI CLUB!

     

    С какво сме по-различни:

    Какво ни отличава от почти всички сайтове за продажба на авточасти/гуми/аксесоари. Нямаме ужасно високи цени, от които Вие да получите 20/30/50% отстъпка. Предпочели сме да работим с по-малък марж и да разчитаме на доволни клиенти, които да ни препоръчат на свои приятели и познати. Разчитаме на обратна връзка за качеството и цената на предлаганите от нас услуги и продукти. Ако мислите, че даден артикул, предлаган от нас, може да се намери на значително по-ниска цена, свържете се с нас, може би има с какво да Ви помогнем. Разчитате на коректно отношение, което се простира извън границите на София. Какво означава това:

     

    Цените на доставка са както следва:

    За поръчка над 80 лева получавате безплатна доставка до посочен от вас адрес в цялата страна. Това се отнася за поръчка, комбинирана от всички групи, с изключение на гумите и акумулаторите. За тях получавате безплатна доставка, дори и да поръчате един брой, независимо от стойността на поръчката. При поръчки под 80 лева от останалите стокови групи, цената на доставката е 4.90 лева с ДДС до посочен от Вас адрес в цялата страна! (независимо от количеството, размерите и теглото)

     

    За варелите от 20,60 и 208 литра, резервните и едрогабаритни части, цените в сайта не включват доставка.

     

    Какви условия на пазаруване получавате вие:

     

    Ако правите поръчката си по телефона, не забравяйте да споменете, че сте от MITSUBISHI CLUB!

    При пазаруване от магазина Членовете на клуб Мицубиши България срещу показване на клубна карта ползват намаление от 5% на всички стоки!

     

    От името на Любомир Брестнички - маркетинг мениджър MAXCAR

    Здравейте цена за комплект ангренаж за мицубиши спейс стар 1.6,98кс,2003г.?Също и за свещи иридиум за същата кола.

  8. Здравей колега,благодаря эа бързия одговор ,но би ли ми казал каква е цената на втора ръка скоростен лост и като свали твоя разбра ли къде е проблема , защото аз свалих скоростния лост измих го с wd 40 r и установих че липсва едната половинка на пласмасова втулка от две части ,която е закачена отдоло на подвижната муфа ,но несъм сигурен ,че е от това и за това питам за възможната причина;http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gif

    По спомени го взех за около 60 лв.,но трудно се намира.Проблема е от тази счупена втулка.

  9. Спейс стар 1.3, 99г леко придърпва при тръгване .На място работи спокойно на високи обороти несе усеща.Къде да търся проблема ?Колеги споделете идеи и опит ,предварително виблагодаря.

    Здрасти колега.При мен когато свещите си заминат се случва същото.Не знам какви свещи си сложил,но според мен е от тях.Вземи си иридиеви и поне 80000 км. няма да имаш проблем.

  10. Здравейте.Колата е Спейс Стар 1.6.2001 г.Проблемът е следния:Сутрин пали напълно нормално,но след подаване на газ почва да глъхне и вместо да се форсира,оборотите падат.След 1-2 мин. работа на празен ход ,вече си поема нормално.Идея за проблема? :icon_hmm:

×
×
  • Създаване...