Премини към съдържание

Milen_z

Член на клуба
 • От него общо

  2,403
 • Регистрация

 • Беше тук

 • Общо дни Първи

  21

Мнения публикувани от Milen_z

 1. Тези двигатели имат няколко режима на работа..... Направете си следния експеримент. След като добре е загрял двигателя го оставете да работи на място, в началото трябва да държи ниски обороти около 600 и наблюдавайте дали прекъсва. След като поработи около 4мин. трябва да смени режима и да вдигне оборотите на 750.... съответно какво става с прекъсването. Ако прекъсва на ниските обороти е от дюзи, или някакъв друг проблем с горивото..... Ако прекъсва в другия режим, ще се наложи да сваляте глава да чистите нагар и да обработвате клапани и легла.

 2. Данните за дисплея вървят от компютъра към дисплея по шината за диагностика..... Включи ли се нещо в буксата , било то компютър за диагностика, газоовата уредба и ли някакво блутутче за гледане на грешки, дисплея спира да отчита.

 3. При мен ремонта е на стойност почти 1/4 от това което са ви обявили. С ново масло и лагерите, прави се за един ден.... И друга кутия да вземете, рано или късно ще е в същото положение, ако вече не е правена

 4. Като намалее още течноста в стъкломиещото ще почне по-често да светка...... :) Лампите са една до друга и често се бъркат. Не веднъж е писано, алгоритъма на работа е такъв че чека светне ли ще свети минимум 6сек. Няма опция в която да премигва краткотрайно. А ако все пак е чека, първо се ходи на диагностика.

 5. Онова бутонче на дросела, отчитащо положението за празен ход... Може би е клеясало и не всеки път реагира. Като отпуснете газта не затвори ли веригата, оборотите не се контролират от моторчето за празен ход.

 6. При наличието на разбити елементи по окачването, първо сменете тях, тогава дискове и накладки. От шарнир може да тресе и то доста. При такъв ремонт също може да почне да тресе ако е свалян диска, има ръжда и не е легнал в същото положение. И другото на водачите се слага малко смазка..... ако се нахакат добре със смазка се затруднява движението на апарата и се криви при спиране.

 7. Ако е филтърчето, желателно е да се види какво има в резервоара и да се смени и горивния филтър.....най-накрая филтърчето, защото после пак ще се задръсти. А може и помпата бензиновата в резервоара да прави мизерии и да не вдига достатъчно налягане.

×
×
 • Създаване...