Премини към съдържание

Popoeto

Потребител
  • От него общо

    27
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от Popoeto

  1. Здравейте, имам проблем с ниските обороти всеки ден, след като леко загрее двигателя. В движение, като изключа от скорост оборотите падат до 500-550 rpm, а като спра, колата ги нормализира. След 1 час каране, проблема почва да изчезва. Някой да е имал подобен проблем.

    Качих и клипче за олеснение :)

    Lancer 1.8, 2008 г.

  2. Извинявам се ако някъде има такава тема но поне аз не успях да намеря. Въпроса ми е дали Lancer Sportback 2008 има сензори на накладките които да сигнализират на таблото когато им идва времето за смяна.

    Защото когато сменях гумите, вулканизатора ми каза, че им идва времето за смяна а не ми се иска да надера дисковете поне задните предните тенденциозно се кривят. Благодаря предварително!

  3. Здравейте.

    Преди 1 седмица сцепих предна гума и се оказа, че Yokohama advan 215/45/18 89W в сервиза и по магазините ги няма. Ако някой знае каде може да се намерат или случайно продава Моля пишете

    Благодаря предварително :help:

  4. Когато съм пуснал фаровете на къси светлини и загася колата при мен те продълзават да светят докато не отворя вратата а когато е на ауто при гасене на двигателя загасват :icon_dance:

     

    Има и 3-ти вариант когато си пуснеш фаровете на къси светлини и не си запалил колата колата има защита която прекъсва тока след определено време , при мен се настроива в навигацията

  5. Между другото аз говоря за една средна кутия която се намира на щанда за Аксесоари само името прочетох и бързах заради това не се поинтересувах какво е ако някои знае да издаде мистерията :icon_blush:

  6. Някой има ли информация, дали това нещо е възможно да ни направи лансерите на ралиарт :rolleyes:, защото го видях на щанда за аксесоари в сервиза в софия, но така и не попитах за цена и т.н. :icon_doh:

  7. Обадих се да попитам дали е излязла карта в showroom и ми казаха, че вече има за Аутлендър и ми казаха че се очаква да бъде пусната за Ланцер през Януари. Обаче не е Диск, а във сервиза ти ъпдеитват картата.

    Попитах за цена, проблемът е там, че ще струва около 550лв. поне тъкава цена ми казаха на мен.

    И второто което разбрах е че колите вече ги предлагат с ъпдате а за такива като мен които са си взели колата преди месец, ще струва 550лв. :icon_blush: Много гадно

  8. Извинявам се предварително, ако вече има такава тема, но никъде няма информация, кога ще излезне карта за INSTYLE пакет - Навигация на Лансер.

    Ако някои има информация - моля да сподели.

     

    Подразних се също, когато направих Test Drive на новия лансер - имаше бг карта с основните пътища, а когато си купих колата, дойде с карта 2006г. само за Европа и Гърция :icon_doh:

     

     

     

    post-4609-1227547376.jpg :icon_rock:

     

     

     

    Редактирано.

×
×
  • Създаване...