Премини към съдържание

atila

Потребител
  • От него общо

    789
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    15

Мнения публикувани от atila

  1. Най-новия и най-лесния начин да прeдадете уникален вид на автомобила си.

    http://www.plastidip.bg/index.php

    http://plastidip-sofia.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE/

     

    Май ще приключваме с боята и със фолиото с тази технология :)

    Някой,ако го пробва преди мен,нека сподели и да покаже как е станало. УСПЕХ ;)

  2. Ами де да знам аз моите щото ги направих да светят бяло ама малко по-силно от колкото са оригиналните и си го намалям като ми е силно та може би затова очаквахда е по-силно но от друга страна червеното наистина ако е по-силно ще дразни очите.

     

    А бе добре е, като ми омръзне сменям цвета веднага....поне му хванах цаката ;) :icon_rock:

  3. Ейй Браво,

    в червено наистина е добра идея но не е ли малко слабичко така с какви диоди го прави? Или слага червени чорапчета на крушките?

     

    Да,слагах им шапчици на крушките,иначе що да е слабо,през ноща да ти блестят в очите ли искаш. :) Точно исках да са като на плеъра ;)

  4. Държавата се издържа от държавен бюджет.Там трябва да има разчетени пари за такива ситуации.Тези пари идват от нашите данъци,от данъците на родителите ви.Тези пари трябва да са там.Няма ли ги ???? Вместо да се правим на родолюбци измивайки си съвестта с един смс се запитайте къде са парите ??? Да ви открехна ли .... откраднати са от същите тези,които сега ви организират кампания да помогнем на Варна.Всички,които сега парадират по стените си с това DMS Варна и си мислят, че помагат жестоко се лъжат.Трагедията е от вчера, а вече се събират пари????Ама кой ще ги разпределя,ама как е такива неща не си задават като въпроси.И нека хората от засегнатите места да се организират и да си поискат държавната помощ.И ако им се отговори,че няма тогава да се хванат и да ги изринат тия боклуци и да се разбере къде са парите на хората.Сори,но всички са заблудени жестоко ако си мислят,че помагат.Не искам да принизявам трагедията на хората,но това е нищо в сравнение с това,което се случи в Сърбия.Ами ако беше с такива размери ??? Пак ли щяхме да си пускаме смс-и???Къде е държавата ??? Кой открадна парите,че сега си правим камания ?

    И пак питам, КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА????? :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

  5. Вожде, ти още ли вярваш в дядо Коледа бре ? ..:D

    Турците като искат да са фактор и да нямат достатъчно гласове, купуват Волен Сидеров и готово ..;)

     

     

    По скоро не ми се иска да вярвам ,че българина вече се е предал...много жалко за нас, ако е така. :(

     

    КОГАТО ОТВРАТЕНИЯ НЕ ГЛАСУВА,ОТВРАТИТЕЛНИЯ ГО УПРАВЛЯВА!!!

    • Положителен вот 1
  6. Аз пък не знам тия дето гласуват, как са сигурни, че партията за която гласуват също не купува гласове. ДПС отдавна вече не са единствените , които го правят това...

     

    Естествено,че всички водещи партии купуват. А кое е по голямо престъпление, купуването или продаването на гласове?

    Колкото повече хора гласуват(безплатно),толкова по малко ще са купените и продадените гласове. И най вече,турците няма да са такъв голям фактор ;)

  7. Аз имам друго предложение ,дай да си ги избираме пожизнено докато се гътнем всички ,да се учат на политика върху нас.4 години едните после другите да няма сърдити и така.Да те попитам като излязоха хора да протестират и да покажат цитирам "че НЕ ние работим за тях,а ТЕ работят за нас" какво стана?Обясняваха им че са лумпени, пуснаха жалби в 'Закрила на детето" за да тормозят хората дошли с децата си да изразят несъгласието с решенията на правителството.Казаха им "Майната ви, стачкувайте си не ни пречите щом са мирни протестите" продължиха да си гледат техните интереси.

    Ще ти кажа аз какво мисля,докато не започнат да влизат в сила ефективни присъди на висши чиновници и политици,няма особенно значение коя бюлетина пускаш.

     

    Съдебната система е един от главните виновници,че не се случва нищо добро в държавата, както се казва в една песен: за милиони няма закони,за кокошка няма прошка.......Вече съм убеден,че с мирни протести нищо няма да стане,ще трябва да се пролее повечко кръв,и то политическа....иначе ще си пеем песента :кучетата си лаят,керванът си върви, до като не гушнем букета.

  8. Ти като си толкова за гласуване кажи ако не е някаква страшна тайна за кой трябваше да се гласува, или кой да избереме на следващите избори, дори не казвай защо, посочи просто кой ще ни оправи!?

    За Кончита Вурст :rofl: :rofl: :rofl:

  9. Разбира се че го получава само че се отказвал от мястото. Показателно е поведението на политическият "елит", че зададе ли се възможност да се изтърве кокалът за какво озверяване става въпрос..... Този вот ще бъде сигналната лампичка която ще свети и за следващите и за по-следващите избори. Пак ще има дъъъъълги дебати за изборен кодекс, морал в политиката, демократичност, суверен на властта и т.н. и т.н. Всъщност по-правилно е да се каже не дебати, а пазарлъци. :icon_drunk:

    И ето че 3 дни след вота, те вече започнаха. Тоз се отказал, на негово място отивал другия, а трети призовава петнайстия да се откажел, за това, че задминал първия. Егати зачитането на вота, егати моралната политическа класа.

    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1271100

     

    Колега atila, моите уважение към волята ти за промяна, но механизмът е сбъркан, а при сбъркан механизъм резулатите могат и да са плачевни. Лично аз нямам намерение да гласувам докато има възможност гласът ми да се подмята, като сополива носна кърпа.

     

    Прав си колега,по добре да си стоим в къщи, да си пишем по форумите от колкото да показваме на тия гадове политиците,че ни има и,че НЕ ние работим за тях,а ТЕ работят за нас, и че НЕ може 240 боклука да правят на маймуни 7 млн.

  10. Разбирайте, че НЕгласуващите, няма за кого да гласуват. На мен ми е все тая дали по телевизията ще дават Бойко, Места, Станишев, Бареков или Светльо от Хиподил. Всеки е там да пълни джобове, а не да върши работа. Не гласуваме не защото не ни интересува, а защото нямаме избор.. Ако имаше какво да се избира щяхме да избираме.

     

    Примери за това са спасителя, който си има всичко и е тук да оправи държавата - царя. Месията и властелина на асфалта Бойко, Станишеф, Костов... Съжалявам, че ви разочаровам, но спасители няма! Явно само на мен са ми писнали игричките за смяна на куклите по телевизията и в парламента.

     

     

    За съжаление няма да дойдат Марсианци за да гласуваш за тях,който и да идва все ще му намираме мана...................Робско племе сме си и тва си е. :mad:

  11. Големите партии искат да останеш у дома. Те се надяват на ниска избирателна активност, защото имат твърд електорат, който и в добро и в зло ще гласува за тях. А колкото повече хора изберат да не гласуват, толкова по-голяма тежест ще имат гласовете на този сигурен електорат.

    Да разбираме ли,че НЕгласуващите вече сте се предали и нямате надежда нещо да се промени в тая държава, ако е така,скоро ще построят терминал 3,той ви зове :).....Но моля ви, в столицата не емигрирайте ,че нЕма мЕстО вече. :hysterical:

  12. Атила :), винаги твоите мнения са твърде крайни или поне в случая. Какво значи да "изразиш мнение" това е като да те питам "Кой ти е любимия отбор по футбол в света" и да ти дам два отговора "Холандия и Бразилия", само че ти определено да си привърженик на Испания. Тогава просто по принуда избираш нещо, това не е изразяване на мнение. В момента от всичките дето са там, никой не заслужава! Прав си, колкото по-малко гласуваме, толкова "по-големи" стават гласовете на турците и циганите, защото те са си твърдо там, особено турците. Доган сигурно знае до точна бройка, колко гласа ще има. Въпроса е, какво стана и какво направиха хората, които гласуваха. ГЕРБ - първи, БСП И ДПС втори, е не е ли винаги така? Винаги тези три партии са на тези три места. Докато не се появи някаква нова надежда, както беше Царя, ще продължи да е така.

     

     

    Не казвам,че някой заслужава,но не искаме ли(аз поне не искам) турците да не са в власта?

    Не искам да обиждам никой,но моето мнение за НЕгласуващите е това ;)

  13. Kолкото повече хора избират да мълчат, толкова по-важни стават гласовете на онези,(мангали и турци) които гласуват.

     

    Мислиш,че, оставайки(в мишата си дупка) вкъщи, изпращаш послание. Така е. Ако не гласуваш, на практика казваш на политиците, че не те интересува какво правят. А да кажеш такова нещо на политици е... опасно."

    Изразяваш недоволството си, като не гласуваш. А после се оплакваш, че политиците, които някой друг е избрал вместо теб, не си вършат работата така, както смяташ, че трябва. Но всъщност, ако не изразиш мнението си чрез гласа си, нямаш право да се оплакваш, че никой не го зачита.

     

    На националните избори (когато и да са) ако пак не излезете да гласувате,слагайте фесовете :icon_censored:

    1384340_632923910123204_8328820381577404414_n.jpg

×
×
  • Създаване...