Премини към съдържание

vuicho

Потребител
  • От него общо

    149
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от vuicho

  1. Здравейте колеги,някой знае ли камерите сложени над пътя около Радомир ,село Прибой дали са активни /става въпрос за пътя за Кюстендил/. Представляват малка кутия точно над пътя с диоди отдолу под обектива.Ако са активни Изгорех :icon_n_oops:

     

    Това са тъй наречените камери за трафик контрол....нема страшно... : )

  2. Драги Колега,налягането ти е от вътре на вънка.Това е нормалното налягане което се осъществява и при херметическата ти тенджера.когато я нагряваш...аналогичен е и резервоара...на автомобила и в частност резервоара.Може лайшки да прозвучи,но има нещо запушено. :icon_bye: ...все пак горещо е на вън... :drinks:

  3. Колега, много мнения и сайтове ще прочетеш ...!Не съм на "Кобра" рекламно лице,но на 30 годишната ми кола поставиха преден прозорец ...естествено- китайски ...триплекс...тониран...със сенник,кеф ти зелен,кеф ти син...120 левчета...Работят чистичко момчетата,не съм намерил нито едно стъкалце след интервенцията.За стъклото ако те интересува,няма кривини и псевдо лупи...!Искам да подчертая,че става въпрос за сервиза им в Пловдив. :icon_bye:

  4. Колега, на първо място си виж в какво състояние ти е акумулатора...!Ако е добре и пак "просвирва"нещо, потърси спреи за ремъци-почти на всякъде ги има...10..12 лева е флакона :icon_bye:

  5. Глобализира или не, в Китай има мисля че бяха 7 нива на качество, като първите 4 изобщо не напускат страната, така че от Китай до Китай... РАЗЛИКА ОГРОМНА! Лично аз не страдам от предубеждения тип "това е от Китай", напротив вече всичко е от там, просто има качествени работа, които са си по-скъпи и боклуци, въпрос на избор, кой какво търси.

     

     

     

     

    Съгласен съм.....,но е много лесно Колегата да дава съвети от държава с други стандарти... :mad:

  6. Да си купиш безименни китайски гуми е същото като да си купиш безименна китайска марка кола, хем грозна хем опасна!Или да си купиш смартфон менте, копие на Apple Samsung Nokia,. Бързо прегледах в нета и открих негативни отзиви, най-вече по отношение на износването, 2000км и 3мм от гумите ги няма при нормално шофиране. Аз лично като бюджетни марки бих купил KUMHO, TOYO, YOKOHAMA, NEXEN, нищо по-ниско от това. Гумите са изключително важни за безопаността, ако трябва да избера между втора употреба премиум в добро състояние или нови безименни китайски със сигурност ще си купя употребявани. Успех.

     

     

     

    Все пак света се глобализира колега....Повечето иновационни технологий се поизвеждат в Китай.....под вещото ръководство на мастодонтите на известните търговски марки.....и не забравяй за евтината работна ръка там.....А снобите в България,или иначе казано..."на гол тумбак чифте пищови",не ми се коментират! :icon_bye:

  7. Мобилните камери остават! Засичат те за превишена скорост и на място, подчертавам на място, са длъжни да ти покажат снимката и данните по нея.Тоест спират те и...съответно е последващата бумащина,най-вероятно,акта До колкото разбрах снимката за превишена скорост направена от мобилна камера за превишена скорост пратена по пощата заради възможни манипулаций спекулаций и тн. инсинуаций ОТПАДА ... :yes3:

  8. Всичко е много хубаво.... ама говорете малко и за пари...колко излиза едно боядисване на целия автомобил... с обработване с шкурка...,с шприц кит,...цена на боята... металик ...грамаж и тн...Знам ,че е много относително и все пак...??? :icon_hmm:

  9. Забраната...за"Оргазъмът",да си човъркаш колата,било събота,неделя или пез седмицата...което е свого рода "отдушник" за човека напрегнат от служебни ,битови ,социални и тям подобнни неразбурий,би довело до рязко завишена криминогенна обстановка от всякакво естество в страната.За мен е кощунство и пряко навлизане в личното ми пространство забраната, да обгрижвам нещо(макар и неудошевен предмет)през свободното си време,с или без нужда за това...пред блока... :D

  10. Нещо не разбирам. Инвестираш половината стойност на колата в инжекцион, обслужване и прочее и я продаваш след пробег от 2400 км. за 4 месеца?

     

    Оптибелт дали е свързано с добре познатата ни марка Оптимал?

    Форсмажорни обстоятелства...?кой знае... :icon_hmm:

  11. Емо,май точно във Варна,била изградена първата "топлата връзка" между НАП И КАТ....която ще удостоверява вярноста на данните за автомобила.....Може би при прегледа на автомобила ще става сертификацията...си мисля аз,което ще продължи доста време за цялата страна,а до тогава???

    Цитирам данъчния експерт...не помня по коя телевизия го гледах.

  12. Преди няколко дена,данъчен експерт посъветва гражданите да не избързват с плащането на "данък автомобил",поради неизяснения казус свързан с енигмата ...Евро стандарт №??? особено за по старите автомобили.

    Колата има ли катализатор ,няма ли,работи ли ако е там и прочие.... :icon_crying:

  13. Миналата седмица,в най-големия вятър отворих предния капак, застопорих капака и долях течност за чистачките.

    При последващ порив на вятъра,капака се откачи от щеката и се удари в предния прозорец и резултата е пукнатина.Въпроса ми Колеги,от къде мога да намеря предено стъкло за Мицубиши-Ланър 1987г.-ново, защото старото и без това беше много матирано.

     

     

    Благодаря за отговорите предварително.

×
×
  • Създаване...