Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

cecito120

Потребители
  • От него общо

    15
  • Регистрация

  • Беше тук

За cecito120

  • Рожден ден 03/12/1987

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Жена
  • Кара
    mitsubishi COLT

cecito120's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Да.Бобините са тези..Значи проблемя е от ЕКУ-то...Лошоо,дали има вариант ЕКУ от 1,3 да стане или е невазможно(този модел рядко се намира)
  2. Странното е че в нета го има като част да го закупя...Разглобих вс. и наистена не намерих никаде такова нещо.Елджия замери буксата кам бобината и каза че има касо защото дава напрежение постоянно.Свалях и компа,видимо няма нищто нагорияло,каде може да е проблема.Окасиха се двата плюса които отиват кам бобината,а тя работи(завартях ги и пак пали но разбира се пак на 2 целиндара) ПАЛЕН ШАХ...ПОМАГАИТЕЕЕЕ
  3. Здравейте! Можете ли да ми кажете къде се намира комутатора на Мицубиши Колт 1.6 90кс 2002 год.,нужна ми е нещо като ел.схема за модела. Благодаря предварително!
  4. cecito120

    Чистачки

    И аз имах такъв проблем миналата зима,като накрая отказаха нацяло,проблемът се оказа намотката на моторчето.Закарах колата на един еладжия ми го оправи за 20 минути и 10 лева
  5. ААААААА,че се успокойх-успокойх се,все пак толкова много хора могат да го оправят,а пък аз мислех,че е обречен. Разбрахме се да се обадя в събота да се разберем кога ще е свободен,то да не съм само аз :D . То нали не е много спешно лятото мина вече,но за другото може и да имам работещ шибедах,че ако е изгоряло моторчето може да забравя за него,защото аз един мигач чакам повече от половин год. :icon_rock: какво остава за моторче :icon_crying:
  6. Не може така да си режеш таванчето,после да се чудят на теб как да помогнат с водата в купето :D
  7. Вече не съжалявам тази си ми харесва.Много си ми е сладка,пък и се оказва наистина здрава като цяло,това за една жена е важно,че той проблема може да е малък,но ние пак няма да знаем какво да правим :icon_blush:
  8. Ами ще ме уплашите.Аз не се плаша лесно Даже напротив,не ми се излиза от сайта!
  9. Много благодаря за комплиментите :icon_n_blusha: и за поканите,разбира се. Аз се страхувах,че този шибедах е обречен,но съм се излъгала,но не съм се излъгала като съм си купила такава хубава кола :mitsu-smiley: явно,пък и като виждам има и кой да ми я оправя из цяла България,дано не се налага де.Общо взето хубаво направих,че не взех тигра. Ама много сте симпатични и най-вече услужливи,а аз си мислех,че хубавите хора са избягали от България вече,но съм се заблудила. Вече ще знам,че тук има отговор на всеки проблем.
  10. Тая работа със свалянето на тавана не ми се харесва,а и никой не се хваща все повтарят,че после няма да стой,все ще пада. :mad: Имам люк,който е неизползваем-много забавно! :icon_clap:
  11. Той не е с ел. стъкла ама има ел.люк :icon_doh: до колкото ми е известно са произведени така не много,но ми е трудничко да си намеря каквто и да е Сърдечно благодаря все пак.
  12. Този оригинален вин, утре ще го видя. Аз вече притесних човека. Мерси все пак.
  13. Знаеш ли ,че преди време ми се наложи да сменям термостат и се оказа,че моделът е някакъв междинен,защото термостатът се оказа от паджеро.Не знам дали това е от полза
  14. Този с правите стопове Относно зимата-аз се мъча от бая време и тя зимата накрая дойде,лятото така и не успях да го отворя де :rolleyes:
  15. Здравейте!Виждам,че сте доста компетентни и искам и аз да помоля за съвет.От година карам мицубиши колт и не съм имала проблеми с него ,но спря да ми работи шибедаха :icon_crying: .Имам познат,който може да помогне с електрическата част,но не можа да открие моторчето,за да види дали не е изгоряло.Той търси там кадето е копчето,но не е там за жалост :mad: .Каза,че е някъде под покрива,но идеята да го свалим не била измежду добрите,защото би могло да не мога да го сложа или може да виси.На мен идеята да виси не ми харесва,но искам шибедаха да работи :help: .Дали някой от вас има представа каде се намира това моторче и какво мога да направя. Благодаря предварително за отделеното време за моя въпрос! Моделът на жребчето е от 96 година
×
×
  • Създаване...