Премини към съдържание

Ji4kus

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

Ji4kus's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Само дочух ама не разбрах на 17 - 18 или 18 - 19 Октомври ще е събиране на почитателите на мици лансер ????
  2. Ji4kus

    Проблем с маслото

    Пак си нямаше налягане със стария филтър. А за радиаторче мисля че няма ама пак ще я огледам и ще пиша. Някои да знае откъде мога да намеря някакви дани за налягането точно колко трябва да е ?.... в AutoData няма
  3. Ji4kus

    Проблем с маслото

    А какво е това маслено радиаторче ? Имам снимка на помпата ама не ми дава да я кача че била голяма
  4. Ji4kus

    Проблем с маслото

    Ами помпата с баща ми я свалихме направихме едно приспособление да я въртим с дрелката и в един леген с нафта я пробвахме, после той я взе и я шлайфа малко да и намали хлабините .След това на другата проба беше два пъти по- добре ама като я сложихме пак така. А за филтъра - нов е.
  5. Ji4kus

    Проблем с маслото

    На мястото на неговия датчик
  6. Ji4kus

    Проблем с маслото

    Ако някой има такъв Лансер, къде се намира датчика. Моят е почти на нивото на клапаните, а на други коли е на нивото на коляновия вал и там мери налягането и на старото ми Мице е долу доатчика, а на това е горе ?
  7. Ji4kus

    Проблем с маслото

    Да де с манометър го меря
  8. Здравейте читатели Имам проблем с Мицубиши Лансер 93г 94г 1,6 инжекцийка 16в, няма налягане на маслото кажете от къде мога да извадя някаква информация колко трябва да е ? Като запаля отначало манометъра не мърда , чуди се малко и тогава вдига и държи 1 бар на студено, като загрее пада на 0,7, но по-странното е, че като дам газ вместо да се вдигне - то пада още. Отворих картера свалих помпата - работи добре, накарахме я да работи още по-добре, сложихме я и пак така ! Проверихме и един биелен лагер понеже основните са с обща стойка отдолу и само един няма как да се свали и той е добре :mitsu-smiley: :icon_crying:
  9. Ji4kus

    Ел схема на Lancer 1986

    Някакви хлабави връзки или разхлабени или нагорели гнезда на бушоните и аз имах проблем с вентилатора в купето и беше от гнездото на бушона.
×
×
  • Създаване...