Премини към съдържание

Pajero5005

Потребител
  • От него общо

    21
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от Pajero5005

  1. Здравейте колеги, до няколко дни предстои семейството да се сдобие с този автомобил. Mitsubishi Pajero Sport 2002г. 2.5 TD. Изобщо не съм запознат с японските автомобили, може ли малко мнения за тази кола. На 170 000км е като е карана само в БГ. Трябва да се смени ангренажен ремък на първо време защото първата смяна е била ~ на 90 000км. Освен този ремък и ролка към него какво друго се сменя, дайте идеи и за марки на частите. Поразгледах темите за магазини и горе долу добих представа, но ще съм благодарен и за съвети в тази насока.

     

    Благодаря за отговорите :)

    колега и аз имам Pajero 2.5 TDI но не е Sport купих си ремъци и ролки от ''Цар Симеон'' от Миро ( трябва да кажа че съм доволен ;) ) ! Значи всичко ми излезе около 500 - 600 с отстъпките :) !!!

  2. колега ще ти трябва ново табло, кормилна рейка , педали и предполагам че ще се включиш до към 1500-2000лв. наи добре се обади на някоя обява за паджеро на части ;) ! там виж за частите коити ще са ти необходими! ;)

  3. Абе ние сме чували за добавки, ама сме и виждали нови дизелови коли, при -20 да не палят.....Така че не стресирай колегите които не разбират, че току виж някой им направил ремонт на здрав двигател......Дизела е за ремонт, когато не пали и при + сови температури.....

    пич са нема да ти казвам какво съм виждал! нисан съни 2.0 дизел лятото пали на чукване кибрит ти казвам! но когато отворих двигатела буталата така бяха задрали в цилиндъра че треаше да се прават съхи втулки! значи тва зимата ще се чудиш и ще се маеш що не пали!

     

    Модераторски контрол!!!

    Колега, пишете по-книжовно!!!

  4. Колега как така реши, че ако не запали при -20 градуса е за основен ремонт :icon_doh:

    ами колега дизела като се износи губи компресия и пали по трудно , та като започнеш да въртиш като откачен зна4и сещай се за кво става вапрос

  5. Е, тъй като това може да се каже, че ще е първата зима на модела тук, нека споделяме кой към какви гуми и джанти се е насочил. Лично аз съм решил единствено, че ще бъдат 16", но останалото още ми е мъгла. Някой има ли представа 16" джанти в Балкан Стар на каква цена са? Гуми - марки, модели?

    с колко дупки трябва да са новия галант

  6. аз сипвам само петрол или лукоил и нама никакув проблем при -20 пали от първия път ;) ! а и тогава ако има проблем с паленето зна4и двигателчето мойе да се е износило и отиваш на основен ремонт дано не му се случва на никои

  7. Имаме отскоро паджеро, автоматик. От варна сме. Някой знае ли къде бихме могли да отидем на сервиз - проблем с турбото.

    И второ - от два дена климатроника отказа. Опитва се да "захапе", но само толкова. Това проблем за сервиз ли е или бихме могли да се справим и сами.

    по въпроса за климатроника има в компресора едни бутала които може да са се износили! там наи добре не пипаи ако не разбираш от това, по-добре е да отидеш на сервиз но по сервизите са много големи глупаци и измамници трябва да внимаваш много ! дано съм помогнал с нещо и късмет все пак !!!

  8. пич тая работа с номера на рамата мисла че е за6тото колата ти не е по нашите стандарти ! по въпроса за частите моето е същото но не търса части по номер наи-лесно е да ги свалиш и отиваш със старата част за модел в магазина ;) или ако имаш някакъв проблем питаи !

×
×
  • Създаване...