Премини към съдържание

vladimirche

Потребител
  • От него общо

    31
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от vladimirche

  1. Интересно. Няма климатроник, лети джанти, аеродинамичен пакет,CD, навигация и така нататък. Иначе вярно има круиз и кожи може би поръчкови. Също километража нещо е модернизиран... А и цената е доста...

     

    Цената е висока ли или ?

  2. Аз знам за тоя - още от автовоза замина, на другия ден буквално. Пиши на SLX лично и иди виж неговия. Дава го за без пари и е уникална далавера ако сега си тръгнал да си купуваш 2.5. Като го видиш ще разбереш за какво си говорим.

     

    SLX не отговаря явно не иска да продава на този етап, но днес получих mail че галантът е все още наличен така, че не е заминал. Но ме интересува голяма ли е разликата в разхода от Carisma GDI до този 2.5 автомат ?

  3. В София на моята 1.8 ГДИ платих 180лв данък, но мисля че всяка стотинка за Мицката си заслужава :rulez: :good: :good: :drive:

     

    Мда за колата си заслужава, но за пътищата ни определено не. Аз със 180лв. освен данък и застраховки си правя на колата !

  4. Ако преместиш десетичната точка малко на дясно става.

    Към колегата, който явно иска да мине по-тънко да се насочи към 1.6, заради ниския данък. Ако се сложи една газова с течна фаза ще е доста приемливо решение, но ще струва около 1/3 от колата. Според мен за читава 1.6 без екстри някъде към 3500 си приготви, тези под 3000 изглеждат съмнителни, в смисъл ще има вероятно нещо да се прави по тях.

    [/quot

     

    Колега наистина данъка ми е толкова мога да го докажа с платените бележки !

  5. Колега съвет от мен само GDI - нисък разход ( 5л.- надълъг път, 7 - комбиниран ) данък 25.80лв. ( поне на моята )и е много динамична за габаритите си кола.

    А от тия който си показал ми хареса само 5-тата от горе на доло !

    Успех с избора колега !!!

  6. Лично аз нямам нищо против дизелите ( никога и не съм имал лична " нафтова печка ", винаги съм бил на бензинова горелка ) ама си пред. GDI-то, и то при положение, че харчат почти еднакво а в момента дизепа е и по скъп !!!

  7. Значи колега според коментарите по горе, ако имаш излишни парички ( в таз криза и то доста ), намираш си добро купе на каризма ( бензиново пред. за пред., без или с блокирал двигател ), намираш си двигател от ленсър с турбина за пред. слагаш го на купето което преди това си подсили и газззззззз. А GDI-то само си го караш кротко и да смуче горивцето!!!

     

    p.s. Така поне ще направя аз когато имам повечко парички!!!

  8. Колеги искам и аз да споделя впечатления относно разхода на моето :mitsu-smiley:. Маршрута е Пловдив-Ихтиман-Пловдив, 4 човека. На отиване бързахме и карах най-малко с 140 км/ч, като на моменти 160-170. На връщане 120 км/ч и включен климатик на ЕКО през половината път. Изминах общо 200 км, като градско около 30 км(става въпрос за сватба-знаете как е).Средния разход по компютъра ми беше 6.6/100, а по резервоар пълно-пълно 6.9/100. Не знам дали е добър при тези условия. Нека по-компетентните колеги от форума да кажат.

     

    П.С Колата е от подписа ми Каризма 1.8 GDI 125 к.с

     

    Разходът си ти е нормален за това с какво скорост, колко хора и с климатика всичко ти е ок. Аз съм стигал и до 4.8/100 обаче с 80-85 км/ч.

  9. Одраскани, поочукани, огледалца колеги ... това е нещо нормално, а на мен :

     

    " Тази сутрин повече от 10 леки коли и джипове, паркирани пред блока на улица „Дондуков,” осъмнаха с нарязани гуми. Някои от колите са с по една срязана гума, но има и такива, на които са повредени и четирите гуми. „Рязано е с нож и направо зверски” – оплакаха се потърпевши собственицr, които тази сутрин купуват и сменят гуми.

    Нанесени са щети за хиляди левове. Една гума на лек автомобил струва около 90 лева, а на джип – 300 лева.

    Живеещите в блока нямат обяснение какво е провокирало вандалската акция. Според тях тя не е адресирана към определен човек, а е просто вандализъм. Най-вероятно престъплението е извършено около 1 часа тази нощ, тъй като по това време живеещи на първия етаж чули странен шум. "

     

    Добре, че 3-те диаманта си го държа в гаража, но фордчето дет го кара жената пострада с една гумичка - пардом с 90лв.

  10. Днес аз си подмених моята помпичка на задната пръскалка, стана бързо (отвих само 2 болчета на подкалника, а помпичка си взех от моя майстор не същата ама стана) всичко за 20-тина мин. без сваляне на гуми и надрани ръце, но с майстор си е друго!

×
×
  • Създаване...