Премини към съдържание

Cealtex

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Cealtex е написал

  1. Нещо явно има проблем с картинките на HONDA ACCORD и за задницата HYUNDAI SONATA, защото аз не ги виждам :icon_hmm:
  2. Тази KIA прилича на HONDA ACCORD http://mitsubishibg.com/forum/uploads/monthly_07_2008/post-2975-1217314976.jpg http://images.intellichoice.com/images/AutoShows/Big/112_05fas_honda_accord_s.jpg Малко по заоблена е долната част на решетката, но все пак не трябва да вкарват огромно Н, а малко KIA ;) http://mitsubishibg.com/forum/uploads/monthly_07_2008/post-2975-1217314989.jpg http://www.carpages.co.uk/hyundai/hyundai_images/hyundai-sonata-05-10-09-05.JPG Добавени са някой и други ръбчета от KIA. За мен това са приликите.
  3. Cealtex

    Mitsubishi Colt - ПОМОЩ

    Мерси за отговора. DJ Tymbi вече го препоръчаха и съм му писал лично съобщенийце и се надявам, че ще ми помогне, разбира се ако има възможност. Калкулатора е готов стига да се стигне до него, а относно изтривалката, до нея няма да се стигне ;)
  4. Здравейте колеги. Решил съм да си купя :mitsu-smiley: Колт и съм си намерил една оферта. Понеже съм на 20 и нямам кой знае какви познания за колите, а и това ще ми бъде първата кола, търся някой колега, който може да хвърли един поглед на колата и да ми каже дали си заслужава. Колата се намира в София, ако някой има възможност да отдели 1 час да види става ли :mitsu-smiley: Колта, да ми драсне едно PM да се разберем. :mitsu-smiley: Много благодаря на всички и се надявам, че ще ми помогнете в избора. :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...