Премини към съдържание

balki_navy

Потребител
  • От него общо

    43
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което balki_navy е написал

  1. На Даляна е супер идея. От кога се каня да отида там. И аз съм винаги навит за среща, само да съм в града.
  2. Ех никой не пише, няма ли желаещи?
  3. Супер ще е! Надявам се да се уговорим за късния следобед в събота или неделя. За да е по-възможно на желаещите да присъстват. Телефонния ми номер е 0888401061 - Балки(Димитър), с Митсубиши лансър 4 бяло. Който има желание и предложение за място и час да пише или звънне.
  4. Здравейте колеги от Бургас! Реших се да сменя лансара с галант. Мога ли да ви помоля да си организираме една среща тази седмица. И ако може да ме посъветвате какво да гледам при закупуването и да ме повози някой да получа малко база за сравнение.
  5. Здравейте! И аз мога да дойда ако е в неделя. Пишете кога, къде и в колко часа, че не остана време
  6. Здравей! Трябва ми след спирачната помпа(там където се налива спирачната течност) има един разпределител където влизат две тръбички от помпата и излизат четири за четирите колела.
  7. Какъв ти е лансъра? Аз си търся един клапан ама ми се иска да е от по нова кола защото старите вътре от ръжда и корозия и намалят налягането на течността към задните колела.

  8. balki_navy

    Части за Лансер 88-92г.

    Лява дръжка и километраж с оборотомер, ако ти се намират?
  9. Супер Аз съм твърдо ЗА. Където кажете съм на линия.
  10. Окончателно по молба на по-горе писания пост от колегата ни срещата се премества в Неделя за 17.00 на Гролша в морската. След срещата по възможност си правим снимка.
  11. Моля всички които имат възможност да дойдат да пишат дали имат възможност за промяна за неделя за 17.00 на Гролша в морската. Да може днес да решим че да се знае и всеки да има време да си го планира.
  12. Ми ние като се срещаме предимно е в заведения не на паркинги. Ако искате на изпроводяк може една обща снимка някъде с колите.
  13. Сега и ако някой напише един час Айде аз да пробвам примерно в 17.00 на Гролша в морската.
  14. Хайде и аз съм ЗА! Казвайте кога и да пием по една бира с колите
  15. Хеййй! Здравейте! Хайде да ви подсетя отново за среща колеги Очакваме предложения и да се съберем да пием по една бира
  16. Аз ще дойда. Само че как ще се познаем Дайте поне телефони да си разменим или Facebook. Моя профил е: Dimityr Balev
  17. И аз съм на линия. Само кажете кога
  18. Хайде решавайте нещо че е Неделя вече Казвайте последно кога и къде
  19. И аз съм свободен в неделя и ще дойда. Казвайте къде и кога
  20. Аз до 28ми ще съм извън града.
  21. Здравейте! И на мен много ми се иска да се съберем Хайде аз съм твърдо за, само кажете кога и къде и съм там. Весели празници ви пожелавам!
  22. Ако искате може днес примерно към 17.00 часа. Сбирките са в кафето на спортна зала "Бойчо Брънзов", намира се под болницата. Аз ще съм там ако има и други ще е идеално.
  23. Аз утре към изхода на деня смятам да мина покрай обичайното място за срещи да видя Иво. Ако някой иска и има време за по едно кафе или бира да се обади тел.0888401061 за да съгласоваме времето Всичко хубаво ви желая и се надявам поне един път месечно да се виждаме на по кафе.
  24. Много благодаря за отговора. Значи ще отида при майстор да уточним точно какво ми трябва. Защото предния каза само пластмасовите втулки на кормилната щанга. А във всеки магазин който отида ме питат точно кои втулки и аз немога да обесня. Можете ли да ми качите схема или снимка какво точно да гледам на кормилната? А относно щипките немога да ги намеря в Бургас. Някой да помогне с магазин наблизо?
×
×
  • Създаване...