Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

bai Lenko

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

bai Lenko's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. За София става въпрос. Предполагам трябва да се върже на компютър.
  2. Здравейте, Смених акумулатора на Аутлендър 2008, бензин 2.4 и не иска да пали след това. Казват ми, че най-вероятно имобилайзера не разпознава ключа. Някой да ми даде съвет към кого да се обърна да ми помогне - някой, който да дойде на място. Благодаря.
  3. Здравейте, Скапа ми се акумулатора и не мога да запаля в тия студове. Какъв акумулатор се препоръчва за Оутлендер 2008, бензин 2.4? Благодаря ви.
  4. Здравейте, Взех наскоро Outlаndеr 2008, 2.4, бензин, автоматик. Предстои ми смяна на масло на двигателя. Може ли някой да ми каже колко литра е обема на маслото? А също и бихте ли ме ориентирали къде в София мога да ходя за рутинни или по сериозни проблеми по колата - име на сервиз , име на майстор (разбиращи от работата си)? Благодаря ви предварително, извинявам се, ако вече сте дискутирали тези теми.
  5. Знае ли някой, който си е патил да разддуха темата - Outlandera oт USA различава ли се от европейския-става въпрос за резервни части, които рано или късно ще се наложи да се купуват. Благодаря.
  6. Outlandera от САЩ мисля е същия като в Европа с изключение на маската отпред. Намират се коли на 2-3 хиляди мили на цена под 20 хиляди долара. Ако колата няма акциз, с всички разходи по транспорта и обмитяване излиза под 40 хиляди лева. Тук цената на еквивалентен модел е 58 хиляди лева. Струва си- ако ти се занимава с поръчка, транспорт, ходене до пристанище Варна-запад да освобождаваш контейнера, технотест какъвто трябва. Обаче не се купува на лизинг, а парите се дават накуп като я купуваш. :mitsu-smiley:
  7. Благодаря за инфото. VINа го имам. Има ли сайт , на който можеш да разбереш по VINa, колко конски сили или киловата ти е колата?
  8. Здравейте! Искам да си внеса автомобил от САЩ, но съм объркан дали колата е акцизна, защото е точно някъде на границата. Става въпрос за Mitsubishi Outlander 2008, 2.4L, na 2000 мили само. Оттам ми подават информация, че колата е 168к.с. по SAE.Сайтът на Митсубиши България дава, че този двигател 2.4L е 170к.с. без да уточнява по DIN или по SAE. Въпросът е митничарите правят ли разлика между DIN i SAE(защото по DIN колата излиза с акциз, а по SAE e без). Освен това, ако се окаже, че правят разлика между двете- с какъв документ аз мога да докажа, че е 168к.с по SAE - доколкото си спомням на тайтала от Щатите не пише конските сили, а само кубатурата. Освен това бих помолил някои , ако е по-наясно да обясни има ли начин са се спестят мита, данъци и акцизи като се внесе колата и се остави с американските номера. Трябва ли да излиза извън Евросъюза на някакав период- изобщо има ли начин да се спестят всички такси по вноса? Благодаря предварително.
×
×
  • Създаване...