Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Rangel Simov

Потребител
  • От него общо

    2,088
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    7

Мнения публикувани от Rangel Simov

  1. С ролките и ремъка, трябва да се смени и водната помпа, защото на нея има ролка и ако все пак държите да имате гаранция на ремонт за 1000лв.

    Това свърших аз при DJ Tymbi/Пламен - перфектна работа, спомен за цената нямам, но нямам и забележки!

  2. Смисъл няма да пътуваш 400 км. да се повозите за час два :)? Не си човек ти :).

    Шегата на страна, момичето на лично ме беше питала кой имам на предвид, но й казах същото, че няма вариант да си дадеш колата друг да я кара.

  3. Като цяло не съм много съгласен, колите задължително трябва да се проверяват. Търговците на коли лъжат ужасно. 200 000 км. са много примерно за автоматични скоростни кутии, 4х4 системи и т.н. Проверях тука едни БМВ-та за приятел, пишат я на 170к, тя 2003-та година произведена и 2005-та вече е на 210к записана в сервиза, това значи че сигурно гони 500к., ставаше въпрос за автоматик БМВ, не мисля че е без значение на колко километри е колата. Най-малкото ако лъже в обявата и е врътнат, можеш да се пазариш за цената като знаеш реалните километри.

  4. Dunlop Sport MAXX RT е много добра лятна гума. Имах удоволствието да карам 4 сезона 215/45/17 и при каквито и да е условия не съм имал притеснения за стабилността на колата. Гумите държат еднакво добре на суха и мокра настилка. Единствен недостатък е тяхното бързо (за мен) износване, което се равнява на 4 сезона (приблизително 40 000км.). Сега трябва да взимам отново гуми и съм се спрял на новия модел Dunlop Sport MAXX RT2.

     

    И аз това взех сега. Истината е, че гумата е жестока. Минах вече почти 1000км., толкова малко не са превъртали гумите никога. Подкрепям изцяло мнението на колегата.

  5. Ще ви опиша карикатура от тази сутрин: седя в колата пред работата, имаме си река. Пред мен циганина с ЯКЕ НА ТЕЗИ ОТ ЧИСТОТАТА седи и си порка кафенце, свърши му кафенцето, врътна се към реката и право долу чашката... еее много виках :), а той ме гледа и ми вика "защото хвърлих чашката ли"... Ей така сме цялата държава "този дето трябва да чисти - прави боклука".

  6. Тази тема е дълга колко Света...

    Докато ЦИГАНИТЕ не плащат АБСОЛЮТНО НИЩО, а ПОЛУЧАВАТ ВСИЧКО НА РАВНО - те така ще сме!

    Докато училищата са пълни с неграмотници, защото даскал Х е ясно, че заплата от 550 лв. няма как да го мотивира!

    Докато ПЕШО като бомби на ГОШО маратонките - лежи на равно с РАДО дето отрязал едната ръка и едното ухо на ТОШО!

    ... и още много "ДОКАТО", за справка 5 дни бях УЖ в БОЛНИЦА, и ми биха едни УЖ инжекции, ей така между другите изследвания.

  7. В София е много прашно, като прибавиш, че те са една идея по-твърди, а знаеш трудно загряват (след това са космос) и колата много се пързаля, трябва ми нещо една идея по не спортно. Мисля за https://diana-ltd.com/tire?19440 нещо такова или https://diana-ltd.com/tire?8266 едно от двете. Има гуми вече от тази година, въпроса е някой карал ли е с някоя от тези гуми да каже някакво мнение?

  8. Абе не е така, ако трябва да пътуваш... В Неделя ходихме до СЕРЕС и да ти кажа целия път на връщане 22 градуса, момчето бая му раздаваше на БМВ-то с което пътувахме, беше ли си оставил зимните гуми щяхме да ги съсипем за 200 км.

     

    Но да, началото на Април мисля, че е идеално време - освен това трябва да са вкарали и новите ДОТ-ове :).

  9. Вече доста валути нямат проблем със скоростта за транзакция.

     

    https://www.worldcoinindex.com/data/media/XRPvs.png

     

    Аз съм заложил на Рипъл, защото той реално си работи с доста институции и щом MoneyGram могат да им се доверят - мога и аз. ( http://fortune.com/2018/01/11/ripple-moneygram-xrp-cryptocurrency-bank-transfers/ ).

     

    Разбира се пропилях една камара спечелени пари при спада Януари. Сега пак съм купил, но аз търгувам основно е Еторо, където не притежаваш самия токен. Имам малко в Binance TRON и ЕтериумБлек в cryptopia, но нищо не очаквам там да стане.

     

    Вчера добавиха Стелар в ЕТОРО и се завъртяха малко пари на база абсолютна спекула с цената, защото в нито една борса цената не е такава - каквато ЕТОРО държи в момента. Съвсем скоро чакам корекцията.

  10. Моля, да имате на предвид, че ЛЕД ли е, КСЕНОН ли е, когато е на рефлектор, не на лупа е невероятна мъка за тези срещу вас. Сигурен съм, че вие виждате по-добре, но спрямо другите хич не е колегиално. При заводските ксенони има три доста важни неща, едното е че в 98% са на лупа, второто е че почти всичките са с автоматично нивелиране и третото е задължителната наличност на дюзи за почистване на фаровете, защото дори много мръсния фар разпръсква светлината и разказва играта на този отсреща. На моята кола, няма как да съм с включени фарове и всяко ПЪРВО пръскане на вадо за чистачките, пръска и на фаровете, за да не пръска на тях - трябва да са изключени.

     

    Навъдиха се множество коли с менте ксенони, менте лупи, менте фарове или много евтини решения на крушки и е изключително неприятно когато караш на тъмно, вали и този отсреща си вика "гледай как хубаво светя, да го ... този отсреща".

     

    Все повечето нови коли имат автоматични дълги, също не е случайно, защото доста хора ги пускат и забравят да ги спрат.

     

    Може би няма да се хареса поста ми, обаче това е самата реалност.

×
×
  • Създаване...