Премини към съдържание

ninormal

Потребител
  • От него общо

    40
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от ninormal

  1. Mitsubishi Pajero Pinin 2.0 GDI.Работи само и единствено на МЕТАН.ГНП-то високо налягане не работи.На метан го карам от близо 2 години и нямам никакви проблеми.В града харчи около 10-11 лв /100км.

    Напълно обслужен.Сменено масло двигател,масло автоматична кутия,сменени масла диференциали и раздатъчна кутия,сменени ролки ремъци преди 20 000 км.

    Дневни светлини,би-ксенонови лупи,ел.стъкла,ел.огледала с подгрев,климатик(работещ),SRS airbags,SuperSelect със заключване на централният диференциал.

    Гражданска и преглед до края на септември месец.

    Цена: 5000лв

    http://olx.bg/ad/mitsubishi-pajero-pinin-2-0-gdi-metan-ID5qdVe.html#3e8d7d9722

  2. На моя пинин му сложих 205/16 по калкулаторите за гуми е около 5 см разликата в диаметрите и нямам проблем с дистанцията от чашката на амортисьора,предната броня и калника при завиване :) С оригиналния размер ползвах Dunlop SJ6 на сняг се държат много добре :) сега ще видя как е с Nokian Hakkapeliitta малко по-агресивни :)

  3. За спиране на автомобили с десен волан едвали иде реч :) Може да спрат регистрацийте ,но да спрат движението на автомобили с дясна дирекция ще бъде абсурдно... :) Скоро 1 приятел обръща волана на фрий лендър тук в Добрич,ще попитам как стоят нещата с паджеро :)

  4. Ами като се занимаваш с това, ти знаеш много добре как стоят нещата .............. сваляне и качване на компресор, после сваляне на лагер, набиване и т.н.

    Да, но заради това сваляне 80 лева са си много :) 50 кинта е много приемлива цена :) Както и да е, важното е че проблема е отстранен, да не издребняваме :)

  5. Проблема е решен срещу 200 пари. :icon_blush: Смениха лагера, също така ми добавиха фреонче, че от необходимите 780гр. на мен ми бяха останали 310. :icon_hmm:

    Сега спокойно мога да отлитам за Стара Загора :aero: :crazypilot:

    Доста пари са ти взели ;)

  6. Колега с гадаене не става :) От доста неща може да е неработещ климатика :) Ако няма фреон, т.е има изпускане, което може да е от връзките на тръбите или от шибъра на компресора, от датчиците за налягане, ако са счупени или нещо друго също не пуска ток, реле, разни други защити и т.н. :)

  7. Когато се пусне ток до компресора, има бобина зад шайбата на съединителя, която създава магнитно поле и прибира съединителя :) Лагера е нормален търкалящ, неразглобяем :) Най-добре го смени или сложи скъсен ремък, който да не минава през шайбата на климатика :)

  8. Ами нетрябва да мига и аз го имам този проблем,ако може да се нарече така :) А това по default,че било така не е вярно :) Когато влиза и излиза от даден режим 4H 4HLc 4LLc тогава мигат диодчетата :) Когато си натистна надолу и най-вдясно лоста на раздатката спира мигането :) Това мигане го получих като минах бързичко през един легнал полицай....

  9. После ходихме с Мазда, Хонда и Субару да караме долу на аспаруховия плаж :icon_rock: Улучихме срещата на пежата :icon_blush: Браво добре се получи. Запланувал съм едни неща за лятото, дано се осъществят, ако не - другото лято :) Засега няма да казвам какво е, но горе долу пак с такова голяма събиране е свързано :) На другата среща ще се запозная с всички, просто никой непознавах като отидох на Практикер. Освен с varnahack и с Емо се запознах ;)

  10. Колеги дойде ни наум да направим и някаква благотворителност :) Така и така ще се съберем на Метро да съберем по някаква символична сума ,да купим нещо от Метро примерно портокали и шоколади и да ги дарим на дома до кметсво Приморско. Който има хубава камера да я грабва и да снима. :wink: Надявам се да не отнеса някакви критики :)

  11. Колега това е хубаво ,което си написал,но е доста късно вече... :) Като ни изгонят ,изгонят... Има резервни варианти ;) Бях пуснал анкета във всички форуми само тук неуспях(3-4 пъти пробвах по различно време) и постоянно ми даваше грешка,както и да е това не е важно. Аз немисля,че нещо лошо правим като се събираме на Метро. Като ни изгонят ще се преместим.... Винаги ще има недоволни това се знае :) Аз и ощя няколко колеги от другите форуми пишем навсякъде и просто няма как да постигнем консенсус със всички. Идеята на това събиране беше да се съберем варненските клубове да се запознаем(аз с доста хора от тук се познавам) и ако излезе нещо хубаво занапред да направим 1 национална,но както си му е реда ;) А който е по-отдалеч и желае да присъства да заповяда :) Това е общо взето.. :) Клубовете са 6 на брой слагам по средно 15 коли от клуб=90 автомобила +- :) Да дойде неделя да се съберем на Метро пък после ще му мислим :)

     

    Това ми е отговора в хонда форума :) относно допитването до шефа на охраната :)

×
×
  • Създаване...