Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Carisma_forever_Plam

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Carisma_forever_Plam е написал

  1. Здравейте,отново от мен! Днес отделих 6-7 часа за поправката на основните проблеми на купето,от някой съм горд от други не.Сега по същество оказа се,че машинките за централното са фиктивни ,но им липсват на всяка една от тях по една телчица напомняща за прожинка,едната направо я смених ,а другата я поправихме със чмасти от стара,и така проблемите ми със централното бяха решени. Но искрено ви моля,помогнете ми да си намеря главния панел за управлението на шофьора за ел.стъклата,моя е тотално нагорял и разбит,немога да го търпя така,моля ви за помощ ,моля ви!!! Кажете ми откъде да си купя дори и нов ако е нужно,ако знаете някъде авто.морги в Пловдив,или яко някой продава,моля да ми пише или да ми даде съвет!Благодаря ви предварително и искрено се надявам скоро да приключи тази моя ел. драма! :icon_crying:
  2. Проблема е от друго естество обаче според мен,защото при отключване от шофьорската страна въпросните езичета се вдигат и след това пропадат,имат толкова празен ход,че няма накъде.Днес неможах да намеря време за това,но когато отстраня проблема ще споделя какво е !
  3. Здравейте и от мен колеги!От 1 седмица съм собственик на Mitsubishi Carisma 1997г. GLS 1.8 115к.с. Карам японски коли от 5 години,карах Хонда,Нисан,Тойота, :icon_blush: Хюндай,после пак нисан и сега вече се уредих на Митсубиши,баща ми преди известно време си купи също Митсубиши,трябваше ни евтина кола,без притенций за външен вид за работа предимно и купихме един Лансер комби,на външен вид гроломник абсолютен,но от към техническо състояние и разход прелестно създание,та така съвсем случайно преди едно мое заминаване бях споменал,че искам да сменям алмерата си с Каризма и когато си дойдох преди 2-3 седмици ми се отвори подобна на желанието ми кола ,без да се замисляме той замина за Австрия и взе колата без дори да сме я виждали предварително. Но сега виждам ,че си е заслужавало,дай боже всичко да бъде наред с нея и безавариййно шофиране.Само,че имам мънички проблеми по интериора,незнам кой и с какво би ми помогнал,но бих се радвал за помоща на всеки,става на въпрос първо за копчето на халогените и мъглата,което аз реших да свържа на едно с това на мъглата,като пусна еднто да свети и другото,като сложа и цокъл за дясната страна на задницата и там със 5w по слабичка круша да светят и двете мъгли и халогените,добро решение според мен, ще видим реализацията му. Но остава един не малък проблем за мен,а именно панела за ел.стъклата на шофьора,истинско мъчение ми е да натискам тези копчета,имам тотално нагорял и разбит панел и искрено ви моля за съдействие,или да купа отнякъде такъв втора употреба,плащам си пратката до мен всичко каквото е необходимо,или някой ако може да ми каже откъде изобщо мога да се снабдя с такъв бил той и нов. Много ви моля за съдействие,скоро заминавам на море и ми се иска до тогава да я притегна в приличен вид и да съм спокоен,че имам една добра кола,без компромиси откъм купе и техническо състояние. Лека полека с малко повече усилия и тънкости се справям,но имам нужда и от по запознати от мен.Днес ще правя и централното защото пък цялата ми дясна страна се отваря всеки път на магия,едновременно с това ще сложа и аларма със някакъв сензор който прави кръг около колата и когато се доближи някой до нея тя лекичко изписуква,пък дано това ми помоне срещу дребни джебчий на капачки на джанти и винтили на който станах жертва още със първото пренущуване пред нас за 1 час.СЪдба едни градят други рушат,фарс или не неискам да коментирам,може би просто част от играта наречена живот.
×
×
  • Създаване...