Премини към съдържание

Стойнов

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Стойнов's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Благодаря на всички за мненията за Лансера, аз само май забравих да спомена че става дума за 1.3и 75 коня и мисля че няма никакви екстри, и колата е на познат, т.е. е гледана, а не от някой автосалон с неизяснен произход(съответно шофьор), и единствените проблеми които са ми споменати са, че картера сълзи (при положение че преди около половин година са сменяни разните му уплатнения и т.н.) и другия проблем е че имало някакво виене отпред в дясно (каквото и да значи това), и е ходено на 2-3ма майстори и никой не е установил от какво се дължи това. Но колата се държи добре, и няма проблеми. Това е просто като допълнителна информация, че когато писах исках да разбера колкото се може по бързо мнението и на други колеги )) И май за сега везните се накланят към тоя Лансер ама още малко ще се почудя )) Благодаря Ви много пак за дадените коментари ! :icon_clap: :icon_thumbup:
  2. rosko Благодаря ти много за изчерпателния отговор, и споделения опит :icon_clap: :icon_dance:
  3. Благодаря ти колега за мнението, но все пак никъде не спомена защо лансера е за предпочитане ?! Т.е. никъде не ми развенчаваш мита за "скъпата подръжка". Не ми е идеята да си вземам европейска кола и да сравнявам, въпроса ми не е коя кола е за предпочитане, а как ви се струва като хора които изполавате тая марка автомобили подръжката, и други такива въобще нещо повече за самия лансер. Благодаря ви много отново.
  4. Здравейте колеги, съжалявам много, ако въпроса е повдиган в предишни теми и вече е разисквано, но тъй като нищо не открих реших да питам направо от извора. Питането ми е искам да си взема Лансер 93-та година, да ми кажат колегите с такива автомобили, слабите им места, за какво да наблюдавам при покупката, и не на последно място....... нещото което ме възпира да купя колата е че съм чувал че частите за митсубиши за доста по скъпи от на немски автомобил да кажем. Моля ви за съвет и за мнение отностно това, и извинявайте много ако темата е разсисквана вече. Хубав и успешен ден ви желая :icon_thumbup:
×
×
  • Създаване...