Премини към съдържание

ml_siderov

Потребител
  • От него общо

    38
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от ml_siderov

  1. Здравейте колеги при мен не се получи пробвах със съпротивления от 5 до 10 килоома и нищо запоих кабелчето както е показано на снимката става въпрос за каризма 2001г. Някаква идея да не би при каризмите да се запоява на друга място .

    Благодаря предварително.

    Поздрави!!!

  2. Здравейте колеги може ли малко инфо за ангренажен ремък "MITSUBOSHI" водната помпа "GMB" ролки "KOYO" тези ли да сложа и на колко хиляди километра се сменят или оригинални и евентуален пробег на оригиналните.

    Благодаря предварително!

  3. Здравейте колеги имам следния проблем с оборотите историята е следната счупи се копчето на лампата в купето като я развивах явно съм дал на късо и ми изгоря бушона за осветлението в купето и CD също не работеше смених бушона но забелязах че дневния километраж се е занулил пробвах процедурата за адаптиране на клапата но уви нищо щом е загряла колата без газ не пали и не държи обороти.Някой ако има мнение по въпроса моля да пише.

    Благодаря предварително.

  4. Здравей колега, искам да попитам успя ли да подкараш това cd U114 на каризмата? Питам защото имам Space Star, а той е с касетофон, който дори няма възможност да упрвлява cd changer. Та за целта накарах мой приятел да ми купи cd U171 от Ebay. Малко късно го задавам този въпрос, след като вече съм го купил, но все пак...

    Здравей колега, не съм го вземал даже исках да разбера дали ще стане защото на това сд буксата която управлява компа е с 14 пина а нашите са със 16. Много ще съм ти благодарен ако (дано стане всичко) да споделиш как става номера с буксите. Това cd U171 е МР3 за колко пари го взе от Ebay и колко за доставка плати .Това чисто новото ли взе? Ще чакам отговор.

    Благодаря предварително.

    Поздрави.

  5. Здравей адаш стария касетофон го дадох на ремонт и не съм го вземал още човека ми каза че някакъв диод или интеграл е изгорял и търси такъв ако не намири след празниците ще го взема и ще ти го пратя ако има възможност да ми изщарш някакво копче за смяна на показанията.

    Благодаря много!!

    Весело посрещани на Новата година!!

  6. Здравей колега todormitew искам да попитам сд от грандис модел MZ313063 (U 114) може ли да се сложи на каризма 2001г. и да управлява компа с колко пина е буксата за управление.

    Благодаря предварително!!

    http://img706.imageshack.us/img706/4875/bd...ehdserer0ug.jpg

    http://img706.imageshack.us/img706/2243/bd...hcwerfuh1sk.jpg

    http://img706.imageshack.us/img706/7176/bg...qiokiyerymr.jpg

    http://img85.imageshack.us/img85/5820/bgzc...rhqqokjeryl.jpg

  7. Здравейте колеги искам да попитам сд от грандис модел MZ313063 (U 114) може ли да се сложи на каризма 2001г. и да управлява компа с колко пина е буксата за управление. Въобще какви модели са съвместими за каризма.

    Весело посрещане на празниците.

    Благодаря предварително!!

  8. Здравейте колеги искам да попитам какви модели CD-та и от какви модели :mitsu може да се сложи на каризма 2001 г. да може да управлява борд компютъра бялата букса отзад е с 16 пина (крачета).

    Благодаря предварително!

  9. Здравейте колеги как може да се симулира хардуерно натискането на бутона DISP, за смяна на показанията среден разход, гориво до зареждане и средна скорост или поне като се даде на контакт да ги превърта тези показания и да си остава на среден разход. Който иска да си сложи cd и да ползва тези функции като на оригиналния касетофон.

    Благодаря предварително!!!

    Поздрави

  10. Здравейте колеги имам следния проблем нищо даде на късо и не ми показва на дисплея честота на радиото и не работи копчето за среден разход гориво и т.н. има ли бушон на дисплея?

    Благодаря!!

  11. Здравейте колеги искам да попитам как може да се смени оргиналния касетофон на каризмата със cd притесняваме факта че оригиналния има едно копче дисплей и като го натискам ми покозва средна скорокст среден разход и оставащи километри да зареждане също от там се нулира среден разход и средна скорост . Не знам оригиналните букси дали са като така наречините евробукси за cd. Някой ако знае нещо по въпроса да пише.

    Благодаря предварително!!!!!

  12. А защо просто не си вземеш от Галант.Аз така направих.Пасват идеално.А и колегите ще ударят едно рамо ако ги питаш "отсреща".

    Колега дай някакви оферти!!!

    Благодаря.

  13. И аз исках горе-долу да напиша същото като колегата Тодор, но бързах. 14-ки се намират по-лесно, а и са по-добри за зимата. Обаче си мисля, че човека си има вече зимни гуми и поради тази причина търси 15-ки.

     

    Да колега имам нови гуми 15-ки и затова търся джанти че ми писна да ги сменям два пъти в годината.

  14. Здравейте колеги стана време за зимните гуми четох из форума че е трудно да се намерят метални джанти за Каризма 15 цола междуболтово разтояние 114.3 и вътрешен отвор 67.1. Въпроса ми е следния от кой други марки автомобили стават джанти.

    Благодаря предварително!!!

  15. Здравейте колеги имам едно питане относно подложката на предния амортисьор оригиналната е с нещо като пластмасово лагерче или тефлонова втулка. Купих си тампон от евро 07 заедно с лагера може ли да се направи нещо на старата подложка и да се ползва с новия тампон.

     

    Благодаря предварително!

  16. Благодаря колега за бързия отговор но мен ме интересува има ли някъкъв начин да се раздвижат тези болтове и да се регулира моста на мен тампоните ми са здрави. Другият вариянт да режа болтовете и да ги избивам няма ли тампона да се нарани или трябва при рязане да се сменят и тампоните на 4-те реглажни болта.

    Благодаря!!

  17. Здравейте колеги искам да попитам как се раздвижват реглажните болтове на задния мост ръждясали са във втулките и не може да се регулира моста. Тези болтове продават ли се отделно или с тампоните или с цангите. Някой ако е имал подобен проблем и го е разрешил моля да пише.

    Благодаря предварително!!!!!

×
×
  • Създаване...