Премини към съдържание

bulgarian

Потребители
  • От него общо

    14
  • Регистрация

  • Беше тук

bulgarian's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. bulgarian

    Воден радиатор

    Тъй като нямам необходимия брой мнения, а и не смятам за нужно да спамя, ще напиша тук или ако някой иска да пусне обявата от мое име, за радиатора, тъй като може да свърши работа на някой. Като цена 60лв. мисля, че е добре както, така както е комплект.
  2. bulgarian

    Воден радиатор

    Благодаря, тъй като ми е излишен мисля да го пусна за продан, каква цена е нормална? По-добро някой да го ползва, отколкото да стои при мен.
  3. bulgarian

    Воден радиатор

    В интернет потърсих инфо и размерите отговарят и на Колт, модел 95г., явно са същите.
  4. Попадна ми един радиатор от приятел,които не успя да ми каже от каква кола е. Това което търсих из интернет ми заприлича на такъв от Колт, но някой колега с такава кола ще може да каже. Няма стикер или номер на него, но може да се разпознае по капачката на разширителния съд или буксата на перката. Ето няколко снимки. Благодаря на отзовалите се. http://s19.postimg.org/hvih7uhb3/IMAG3539.jpg http://s19.postimg.org/s4aydo5cv/IMAG3540.jpg http://s19.postimg.org/taeycgtnj/IMAG3541.jpg http://s19.postimg.org/nosj8esyn/IMAG3542.jpg http://s19.postimg.org/tutzf5mvz/IMAG3544.jpg http://s19.postimg.org/gui8iq0bj/IMAG3545.jpg http://s19.postimg.org/6mzp6be3j/IMAG3546.jpg
  5. bulgarian

    Привет на всички

    А без аз да добия груба представа, иначе колата май ще я взимам, да! :first:
  6. bulgarian

    Привет на всички

    Забравих да питам за ламарините....намират ли втора ръка или са кът - калници,врати,капаци и .тн
  7. bulgarian

    Привет на всички

    Чак се учудих колко време мина без подмятанe за VW :D Споко, няма да има такива въпроси вече съм ги задавал другаде
  8. bulgarian

    Привет на всички

    Е тва е моя човек значи :D Нека си поспи хубаво, не го закачайте :icon_n_sleep: Доколкото разбрах носачите били цифра...колко броя са на този модел
  9. bulgarian

    Привет на всички

    Май вече няма нужда, така ми промихте мозъка, все едно цял живот съм харесвал марката :D А ако взема такава, тепърва колко въпроси Ви очакват от моя страна ще Ви се стъжни направо :lol:
  10. bulgarian

    Привет на всички

    Натам вървят нещата :icon_peace:
  11. bulgarian

    Привет на всички

    Нормално звучи за кола от този клас + клима, все пак японките ги водят икономични, но си зависи и колко ти е тежък крака... Явно мита за "скъпите" части и "тежката" поддръжка на такъв автомобил няма да излезе верен... А голяма ли е разликата с Каризмата, Лансър...и тях гледах, но явно Галанта си е клас отгоре.
  12. bulgarian

    Привет на всички

    S01O - Много благодаря за изчерпателния отговор. Марио - тебе трябва да те вземат да продаваш Галанти Така като гледам май ще скачам в сектата, аз и затова потърсих информация тук, защото форума е за взаимопомощ и предпочитам да взема кола, която да си остане тук. От 4 години съм във VW форума и са ми ясни нещата с хората посещаващи такива места/в повечето случаи/. Сигурен съм,че Галанта ще ми хареса като кола, все пак слизам от Голф :D S01O - Като разход на газ как се справя колата..?
  13. bulgarian

    Привет на всички

    Разбира се,че не съм карал Фаетон Но схванах подтекста... Също така не съдя по снимките, но просто в момента си набелязвам какво да гледам. Вече почти твърдо съм решил да е Галант Преди малко се обаждах за сивата и ми каза,че "капака леко крив,климатика не работел, имало само една извивка да се направи",което почти ме отказа от нея и изобщо да взимам кола с неясен произход. Като гледам ще оставям колегата vevas без кола и няма да е хечбек,което пък не е толкова фатално. Как вървят цените при обслужването на този мотор 1.8? Поддръжка на ходова част? Има ли достатъчна динамика за това купе?
  14. Здравейте, фенове на марката. Пише Ви един дългогодишен потребител на VW решил да смени марката. Надявам се, че приемата такива хора във вашето общество :rolleyes: Търся си кола за всеки ден(ежедневка) и случайно попаднах на Галант-а като модел и бях очарован от екстрите и съотношението с цената. Ако това е вярно не разбирам защо всички не карат Галанти :D Видях колата на колегата vevas и ми допадна страшно много с изключение на това,че не е хечбек. Още се двуомя дали да бъде неговата или ( http://mobile.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11215249968150009 ). Много харесах и двете коли, от една страна ме дърпа тази на колегата, понеже знам как се поддържа кола от форумлия (аз също съм такъв), но пък другата ми харесва повече визуално, но не знам какви изненади може да поднесе. Интересува ме дали някой може да ме свърже с т.нар - клубни майстори - хората наясно с тази марка,който да направят един оглед и да знаят за какво става въпрос. Във VW форума има невероятни хора, сигурен съм,че и тук е така. Споделете и отзиви от обявата в мобиле, според вас ако виждате нещо нередно. Благодаря на всички предварително.... Поздрави
×
×
  • Създаване...