Премини към съдържание

Nirnaeth

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Nirnaeth е написал

  1. Същият - ул. "Беловодски път".
  2. На четвърта страница от темата има линк към хижата, там май беше описано как се стига. За конкретните километри ще трябва някой малко по-компетентен от мен да каже. Жалко, че няма да мога да се кача на Витоша.. А така ми се искаше. :icon_crying: Гадни изпити. Но пък за другото мероприятие съм на линия. Умните хора казват - полят изпит, взет изпит. :rolleyes:
  3. Благодаря. http://www.himclub.com/forums/style_emoticons/dark/sleep.gif :P
  4. Нещо чисто организационно, което май беше пропуснато - хижарят помоли да не се качвате в понеделник или във вторник, защото тогава хижата почива. Освен това, каза, че ще трябва да си платите предварително - нощувката е 12 лева на човек на вечер, да. За сметка на това, обаче, обеща като се качите вие да си изберете стаите. Това значи, че ще можете да си вземете онези със самостоятелна баня и тоалетна, защото доколкото четох на сайта, само половината са със отделен санитарен възел, другите са с общ. Що се отнася со кухнята и бара - досега когато съм ходила по хижи и други разни планински изпълнения, никой не ме е молил да си изготвям предварително меню, но това не е кой знае колко странно. Още повече, че за готвеното в тази точно хижа само хубави неща съм чувала. И понеже няма да мога да дойда с вас, желая много весело изкарване! И да пазите Стилян да не прекалява с алкохола ;)
  5. Абе да бе.. Имаш ли представа, че само като го видя това клипче и ми се оправя деня? :beach: Скоро ще си идвам до Плевен и мога да ти донеса почетната награда, ако си я искаш!
×
×
  • Създаване...