Премини към съдържание

Varna man

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Varna man е написал

  1. Oбаче изглежда, че този Мирослав много знае за автомобила... Да не е сервизен инжинер в Митсубиши Моторс??
  2. Натъкнах се на интересни клипче при руския дилър на Митсубиши http://www.mitsubishi-motors.ru/ru/auto_ca...&auto29=329 Има клипчета на стария и новия Оутлендър, за офроуд качествата им... Интересно е да се види
  3. Така е, но не това разправят в магазина на БМВ у нас... А и съм сигурен, че Джереми е решил да провери офроуд качествата на Х3, понеже и на него са му казали същото като у нас.
  4. Отзивите звучат много обещаващо... Не мога да сравнявам с BMW X3 понеже в един от предаванията на TOP GEAR така бяха наплюли БМВ-то относно характеристики, дизайна и цената, че заключението им беше, че "трябва да си се събудил сутринта и си решил, че си морков, за да си купиш Х3...". А техните предавания и коментари ми харесват, щото независят от продавачите на автомобилите, които тестват... Защото като гледаш тъпото предаване по Нова "Мотор Шоу", там човека не смее да каже нищо лошо за иначе кофти автомобил, който тества... Като под думата "кофти" подразбирам, че автомобила не отговаря на това "как го хвалят" и на цената си...
  5. Благодаря за отговорилите. Наистина не бях обърнал внимание на разликите в маската. А това си е кофти... европейската маска е по-готина от американската... Преди малко звъннах на БС да видя за навигацията... казаха, че картите от други автомобили не е съвместима, а за МЦ-то карта ще излезе към края на годината... Чудя се картата от С-Crosser също ли няма да стане, нали всичките уж са еднакви... и софтуера ли е различен... И не може ли за навигацията да се смени софтуера примерно с този от Ауди и да се позлва картата от Аудито ??? Това фатално ли е за гаранцията?? или за нещо в електрониката за другите функции на автомобила??? За поръчката на автомобила с навигацията съм сигурен. И някой с 2.4 автоматик ще може ли да напише отзиви за двигателя: шум при високи и ниски обороти/мощност/набира ли добре при изпреварване... Иначе може другата седмица да заведа жената на тест-драйв (макар че по-скоро аз ще го тествам на пътя за да съм сигурен в кво ще вози децата ми). Видях навсякъде, че колата си заслужавала чакането с месеци, но повече ме интересува заслужава ли си цената от 67 хиляди??
  6. Здравейте, Понеже имам намерението да поръчам един Оутлендър за съпругата си, реших да се обърна към Вас и да запитам някои неща, а и за съвет разбира се: 1. Понеже съм почитател на бензина. Спрял съм се на 2.4 Mivec. Та мисълта ми беше не е ли по-изгодно да се купи Оутлендъра от САЩ ? Защото при дилърите им цената му с всички екстри DVD навигация + телевизор с ДВД за задните седалки излиза към 26000 долара. Знам за митата и транспорта, но все пак излиза по-евтино... Та какви са предимствата да се купи от БС ? Разликата идва към 10 хиляди лева... Питам го защото едва ли съм най-големия тарикат, който се е сетил за внос от САЩ и исках да знам какви са причините ви да поръчате колата от БС... 2. Не се ли предлага по-мощен ДВГ с 3.0 литра например, защото в сайта на БС има само 2.4 бензин като най-голям? 3. Не стават ли картите за България от навигацията на други автомобили като например от Ауди или Хюндай? Или трябва да е само за Оутлендъра? Предварително благодаря!
×
×
  • Създаване...