Премини към съдържание

Beatles

Потребител
  • От него общо

    33
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от Beatles

  1. Моята е на 2 години с много драскотини.През няколко дена заведох три щети.На щета позволяват до 3 елемента.При мен се получиха 11 елемента за пребоядисване и 1 за пастиране.В БС я пребоядисаха за седмица.Доволен съм.Застрахователят е "Уника"

  2. Питам защото на шофьорската врата имам стикер 10.2009. Къде е сервиза на Мицубиши във Варна.

    Магистралата за Девня,преди летището.'Балкан Стар'

  3. Датата не е променяна.Явно мястото не е "елитно".На последната поляна бях с най-старото :mitsu-smiley: ,сега съм с новоя Lancer и не виждам разлика в отношението ми към марката :mitsu-smiley:,просто е най добрият автомобил ,който съм имал в последните 11 години ,а къде ще бъде следващото събиране зависи само дали има желаещи и дали са свободни по това време .Ако идеята е само LUX категория ,явно не сме една и съща

    кръвна група.А тя е :mitsu-smiley: винаги :first:

  4. Платих колата с кредит от банка на преференциална лихва,защото ми излизаше по евтино от лизинг.Направиха 3% остъпка,а алармата задължително от БС.Имаш избор - за 300 или 390 лева,ако не се лъжа.За прехвърляне на колата пари не се дават.Успех с покупката

  5. Здравейте колеги.Снощи най после си взех Лансъра (cool silver),но не мога да му се нарадвам както трябва.Рано сутринта ми удариха стария Колт 91 г. и сега търся ляв фар и евентуално преден капак.Тръгвам да тествам извънградско новият автомобил и оглед по моргите за стария.

  6. Колеги благодаря на всички за мненията и съветите. Днес вече капарирах Лансер и другата седмица ще го взема. Надделя мнението за новият автомобил и съществената разлика в разхода на гориво и поддръжката като цяло. Имах за известно време автомобил 2700 кубика и знам за какво става въпрос. Благодаря пак и приключвам с темата.

  7. Колеги, благодаря на всички които ми отговориха. След много размишления и благодарение на вашите коментари взех решение и посетих офиса на Балканстар. Следващата седмица ще идват нови Лансери и ще видим. Още веднъж благодаря за отзивите.

  8. Колата наистина е внос от Щатите. Интересуват ме много работи, но като начало:

    1. Заслужава ли си Галанта пред Лансер 08? Защото първо си мислех за Лансера, все пак е нова кола;

    2. Проблеми по ходова част /сменял ли е нещо/, двигател, разход градско и общо взето как е 'возията';

    3. Нещо характерно което трябва да гледам на пръв поглед като слаби страни, ако има наблюдение;

    Благодаря за отделеното време. :icon_thumbup:

  9. Марио, благодаря за сайтовете. Прегледах ги. Вторият е по-скоро за модел 2007 г. Не знам дали има разлика с 2005 г. Тук търсех някой колега със същият модел, да ми даде по-точна информация за колата. Автомобила се продава в Добрич, ако има някой колега от града да ми препоръча добър сервиз за оглед ще съм му благодарен, защото почти на 100% съм решил да го взема. Нямaм намерение да го препродавам, вече 10 години карам :mitsu-smiley: и смятам да остана верен на фамилията, макар и на друго ниво.

  10. DANI, благодаря за отговора, но много ми хареса модела. Не бях виждал такъв във Варна. Запалих се много и затова търся информация. Ако някой знае сайт, където да проверя, нека пише. :mitsu-smiley:

×
×
  • Създаване...