Премини към съдържание

modele

Потребители
  • От него общо

    10
  • Регистрация

  • Беше тук

Интернет контакт

  • ICQ
    371153904

modele's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Търся за купя двигател 1.1 (3A91) за Mitsubishi Colt след 2005г година. Двигателя трябва да има документи за пред КАТ, да има сервизна история и да е до 100000 км. Цената зависи от километрите, състоянието и документите. 0888303552
  2. Звъни на обявите, който продават Mitsubishi colt VI (или Smart 4 four) и питай за патерица.
  3. Здравейте, ако не е проблем споделете повече за тези лагери. Не е проблем да звънна на колегата, но ще е добре за всички с такива :mitsu-smiley: да сме наясно.
  4. вече не беше в гаранция
  5. Проблема е вече решен (вече има други :(). След като се свали капака на жабката, той трябва да се отвори (с плоска отверка) защото е от две части. Между тези две части са лостчетата за затваряне, бутона и две събчатки с една пружинка. При мен проблема беше че лостчетата си бяха излезли от каналите където трябва да се движат (според мен от напъване). След като сложих всичко по местата обилно го намазах със смазка за механики. Също така подмених и пружинката (стори ми се много слабичка). След това двете части на капака на жабката ги злепих с универсално лепило на HENKEL. Следствие на всичко това имам жабка която не пада ;)
  6. Снощи не се стърпях и както нямах време свалих жабката и вече знам как работи. Целия проблем е дошъл според мен от една слаба пружинка, която трябва да прибира едни лостчета. Пиши с главни букви!
  7. проблема е, че до първата дупка жабката си стои затворена. след дупка почва да се отваря сама. на този модел няма ключалка на жабката. има дръжка на която не виждам да има езиче, което да държи жабката затвоена. в балканстар ми казаха че моята жаба била лепена и трябвало да се смени цялата жабка за скромната сума от 130 лв. това почти сигурно няма да стане. затова се интересувам някои не е ли имал същия проблем да си го реша сам.
  8. вече взехме :mitsu-smiley: колт с падаща жабка и проблема стана още по-належащ. очаквам всякакви разсъждения по темата за да се реши проблема. преварително благодаря за мненията
  9. това е единия от въпросите на които не мога да отговоря :(.
  10. здравейте, след поздравленията за много полезния форум искам и аз да си споделя проблема. става дума за жабката на colt 2005 година , след като се затвори после баааавно се отваря сама. от прочетените мнения останах с впечатление, че проблема е направо фабричен. питанката ми е само в сервиз ли може да се оправи ?
×
×
  • Създаване...