Премини към съдържание

ivay_lo

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

За ivay_lo

  • Рожден ден 08/28/1985

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    lancer 89 diesel

ivay_lo's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. ivay_lo

    Невольооо....невольоооо

    Проблема е решен! Рекох аз да свалям стартера щото всички улики водеха към него ама ха...много стегнат и неудобен за сваляне. Отидох при на баща ми майстора и му разказах каквото знам, той пък се съгласи след един "щанга тест" и вика: "Преходника ще е..." и днес ми идва на вратата -гаси-пали, гаси-пали, гаси-пали...пали...и сега пали :icon_dance: Искам да благодаря на баща ми затова че карам :mitsu-smiley: и на майка ми също че изобщо ме има за да карам :mitsu-smiley: , благодаря на продуцентите, PR-екипа,гримьорките,фризьорките и всички без които това нямаше да бъде възможно. Благодаря Ви! :first: И разбира се искам да кажа много много голямо 10Q за огроОомната роля която изигра за точната диагноза на DJ Tymbi :drinks:
  2. ivay_lo

    Невольооо....невольоооо

    само ги почистих
  3. ivay_lo

    Невольооо....невольоооо

    ...ц....не е от клемите, иначе признаците са същите(контакт и на старта гасне часовника а стартера мълчи).Почукнах го и стартера(без да прекалявам) ама не. Дали самия стартер да не го разгледам по-отблизо се чудя...щото когато той не бачка, бачка подгрева и обратно.
  4. ivay_lo

    Невольооо....невольоооо

    .....малииииииииии......и за господ ли? Да споделя тогава и аз мойте по-скромни еднодневни впечатления. Отзивчивите, конкретни и скромни хора са приятно явление в сферата на ослугите. Предполагам само, че не бълваш толкова много полезни съвети за да си ги удържаш при последвал ремонт при теб. Даваш освен ценна информация, също и пример, което е...удобрявам :icon_clap: Е, аз изобщо не те познавам ама юзерите говорят :mitsu-smiley:
  5. ivay_lo

    Невольооо....невольоооо

    Да де аз му писах вече и като гледам явно е спасил много желязо и си е получил заслуженото. Хвала такива люде!
  6. ivay_lo

    Невольооо....невольоооо

    Ами да го намеря...тука във форума имаш предвид. Добре ще е опита да се произнесе. Аз намерих схема на super quick glow system в американски форум кудето ставаше въпрос за нещо подобно. Релетата щракат, но колите им си палят,карат ги, а онез няма няма и кликали по няколко пъти през различен интервал, а колата е Mitsubishi Delica. Сигурно не е 1:1 ама със схема и форуми за един следобед доста се зарибих да изследвам "заболяването" Благодаря за насоката
  7. Релетата за подгрева щтракат на кючек при "палене" и палене няма, щото ни стартер, ни гък...само щрак.Първия път като направи така викнах тате ми кат по-разбиращ. Дръпна ме и запали.Едно кръгче да зареди, спирам, гася, паля, няма проблем :icon_clap: . Тръганах от Елин Пелин към Студентски град и на един магазин кат рече диването да не мърда и...седи си тука таз вечер, утре на доктор. След 2-3 часа се връщам от квартирката и нали само да пробвам пък то взе че запали. Закарах го на майстор МНОГО ДОБЪР :icon_rock: ...,но не чак толкова.Вчера ставам,сядам,и пак ми цъка япончето. Та вчера рових рових и установих,че не са клемите на акумулатора, че с почукване на стартера не става,че мастъра е откачил едното реле,че имам една зелена лампичка дето много подозрително примигва сякаш случайно, при мигачи и чистачки(ръчките на волана де) освен при подгрев. Също така, ако може някой да ми опише датчика за температурата и где да го диря?...мммммммм то голям въпрос стана. Не се оправдавам, ама съм нов. Бъдете моля Ви снизходителни. Как да действам спрямо Него? В тая жега то подгрява ли подгрява....и щрака :icon_angel: Помощ! ииии...89 дизел 1.8 седан тъмно син. На пощадилите и ожалилите ме - благодаря,а неволята...ме чакааааааа.. Алтернатора?Нещо?
×
×
  • Създаване...