Премини към съдържание

penev

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от penev

  1. И при мен преди 2г.светваше от време на време през зимата и сложих нова минерална вата защото старата беше останала една коричка,повече не е светнала.

  2. Привет и от мен. Поздравления за страхотния сайт и форум. :) Въпроса ми е свързан с модела Carizma и по специално с разходите по тази кола. Прочетох почти всички теми и не видях основно кое колко струва от познатите консумативи. Ще съм Ви признателен ако някой колега ме упъти в избора ми. Разполагам около 10000 лева и се чудя дали дизел или бензин?

    Разбира се че бензин,дизелите винаги са били по проблемни-по принцип.

  3. Тези цени за какви консумативи са....

    Не правиш ли компромис с по-ниско качествени. Само водната помпа и ролките са около 480 лв. /оригинални/

    Наистина всичко е относително,моят ангренажен ремък Пауър грип го купих за 65лв.масло10w40-4л.за 50лв.въздушен,маслен за 24лв. общо,преден и заден мост реглаж 20лв.и труд 30лв.и всичко е на 6.Това за скъпата подръжка е пълна измислица от конкуренцията защото ги е яд,че тяхните са пълна скръб. За 13г. каране по нашите мили пътища,даже и шарнир не съм сменял.Абе който не кара :mitsu-smiley: просто губи.

  4. Здравейте колеги !!!

    Тъй като скоро ще трябва да сменям сивика и вече тотално се убедих, че малките коли на са за мене....реших да мина на Галант, но този който ми хресва (след 1997 2.5, V6, 163 к.с.) ми идва малко скъпичък и от там започнах да гледам други модели на мицу и така попаднах на модела Каризма.

    Доста теми прегледах и до сега едно лошо мнение не прочетох за тази кола :icon_clap: , но все пак ми се иска хора които карат такива коли да споделят мнението си и евентуално да изтъкнат някой специфични силни и слаби страни на автомобила.

    Нещата които ме вълнуват предимно са:

    1. модела GDI - изисква ли се някаква по специална подръжка за него ?

    2. другите бензинови двигатели - дали им понася ако се карат на газ и евентуално кой двигател как се държи (дали има някой по-муднички и т.н.) ?

    3. какво означават буквичките GL, LS, LX и др. ?

    4. като цяло кой модел е най-сполучлив и е за предпочитане ?

    Благодаря Ви предварително !!!

    :)

    Щом си решил да купуваш тази марка просто удряш джак пота,не съм карал GDI моят е 1.6i16vGLX и направо ме изумява,много пъргав,мощен и най-важното икономичен.На дълго с 100-120 разходомера ми показва 5.2-5.5 така че не мога да разбера за какво ти е тази газ?От 3г. е карам и нямам никакви забележки.Само можеш да спечелиш но не и да съжаляваш. :mitsu-smiley: :icon_thumbup: :mitsu-smiley:

  5. :mitsu-smiley: Здравейте колеги! Карам Митцубиши вече 13 г.10г. Лансер и от 3г.Каризма.Моето мнение е че, това е най-здравата марка и никога няма да се кача на друга.Искам да попитам има ли горивен филтър и къде се намира,модела е 1.6i 16vGLX-99г. Пишете. :mitsu-smiley:

×
×
  • Създаване...