Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

S.Iliev

Потребител
  • От него общо

    1,369
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Мнения публикувани от S.Iliev

  1. Еуфорията не отминава.Винаги е с опашки.

     

    Няма да отмине тази еуфория :D. Аз лично само от Марешки зареждам, винаги до горе. Никога не са ми препълвали резорвоара :D (ОМВ успяха да съберат 42 литра в 40 литра резервоар).Качеството на Марешки е добро. В предвид това, че сигурно най-много проверки има от всички останали бензиностанции взети заедно, може да сте спокойни, че качество и количество ще са ок.

  2. Колеги искам да попитам, някой слагал ли е 16" джанти и по точно с какви гуми ? Поздрави :-)

    Аз съм слагал и то с кръгли гуми. :D Кажи все пак за каква кола става въпрос, защото на Аутлендъра ми 18-ки не ги усещаше, но Колта с 16-ки спира да върви.

  3. Продават се такива модули за контрол на стъклата. Един читав еладжия може да ти го свърже към централното. На стария ми Колт си сложих такъв. За две стъкла модулчето струваше към двайсетина лева. Питай някой, който се занимава с аларми да те насочи или да ти го направи, не е кой знае каква философия.

  4. Сигурно има някакви условия и успяват да ги карат, а на мен също ми е чудно. Тук във Варна, една от голмите банки разполагат с iMiev служебни и си ги карат редовно из града. А във Стара Загора до универсалния магазин съм виждал станция за зареждане на електромобили, но за жалост не сме Холандия.

  5. Уж с най-високото ниво на оборудване. Отпред 14-ка джанта опираше в апарата на диска, че трябваше да си купувам 15-ки зимни гуми за летите джанти. Може и да е била пипана преди това, няма идея.

     

    PS.Няма спомен на лепенката на врата какво пишеше за размера на гумите, но мисля, че и там бяха посочили като цолаж 15. Ако някой е с Каризма от 2002 г. ,2003 г. с дискове отзад да провери какво пише, че моята я продадох. :D

  6. Колеги, един приятел си продава фаровете от Колта. Фаровете са с лупи, светещ пръстен около лупата и габарит. Фаровете са здрави и напълно функциониращи. Намират се в София, за повече инфо търсете Ангел на телефон 0896581541. Цена: 300 лв.

     

    Снимки от интернет, на които се вижда как свети габарита и пръстена.

    http://findmycarparts.com/wp-content/uploads/2011/07/97-02-Mitsubishi-Mirage-2-Door-LED-Halo-Projector-Headlights-Black.jpg

    http://i.ebayimg.com/00/s/NTAwWDUwMA==/z/ycIAAOxycmBSsS0O/$_3.JPG?set_id=2

     

    Линк към обявата с реални снимки ---> http://olx.bg/ad/tuning-farove-za-kolt-peta-generatsiya-96-2001-ID5R5c6.html#851cbcd8b6

     

    ПС. Моля, някой модератор да добави в заглавието, че става въпрос за афтърмаркет фарове, а не оригинални. По-известни като тунинг фарове.

  7. Нямам идея, никога не съм правил това упражнение. По-скоро питай някой колега, писал в темата. Има значение и с какъв модел навигация си, пробвай да гугълнеш въпроса, ще ти излезне много инфо със сигурност.

  8. На мен ми се вижда съвсем заводски излезнал Аутлендър. Единственото "поръчково", което виждам по снимките са ауспусите. Двигателя си е съвсем стандартния 4G63T. Под специфично сигурно имат в предвид, че има турбо. :D.

     

    Също така въобще не съм убеден, че тази кола разполага със задни въздушни възглавници, Ел. разпределяне на спирачното усилие, Електронна програма за стабилизиране, Контрол на налягането на гумите, Система за защита от пробуксуване, Система за контрол на спускането, Система за подпомагане на спирането, Датчик за светлина, Сензор за дъжд. Автопилота не го видях, а Филтър за твърди частици и хладилна жабка не съществуват при този модел. И на последно място, на предната броня й липсват две от лайстните, продължението на арките на калниците (пласмасови са). Защо ги няма може само да се гадае, както и емблемата.:)

  9. Преди време се борихме със същия проблем на Аутлендъра на един приятел. Почиствахме, смазвахме, но накрая се оказа блока за управление в шофьорската врата. Временното решение, което измислихме докато си намери блок беше завъртане на кожуха на електромотора на 180 градуса. Така прозореца се сваляше не пресекулки, но се вдигаше автоматично. Естетсвено копчето при натискане надолу вече вдигаше стъклото, но не е болка за умиране.

  10. Сега поне няма да имаш грижи със скоростите. А колко струва една долна помпа? Преди време ремонтния комплект за около 20 лв. го бях взел. За помпа ми искала 100, 120 лв, нещо такова ми се върти из главата.

×
×
  • Създаване...