Премини към съдържание

Георги Ботев

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от Георги Ботев

  1. 1.8 се усеща че ще си хапе гема ама след разработка, макар че един приятел ми разказва че в щатите никой не разработвал, качват се и яко газ. Возията е много добра, вътрешния конфорт е супер и най ме кефи че вътре е доста упростено таблото, няма излишни бутони. С две думи успяха японците да ми спечелят вниманието.

  2. А честито!

    аз се точих на 1.8 автомата, ама нещо няма вкарани, та трябва да се чака......

    мнооооооо лошо....

    Седмица или най-много две преди да отидем са вкарали голяма пратка коли и имаше богат избор от цветове и модели.

  3. здравейте, колеги!

    искам да попитам колко време се чака за Лансера 1.8 автоматика от плащането?

    мерси предварително.

    За автоматика не знам, но за нашия мога да кажа че стана много бързо за около 4-5 дни, защото бяха дошли коли. Толкова време отне да обработят документите за лизинг и нагласят колата. До тук съм много очарован от Балкан Стар.

  4. Здравейте мога вече да кажа и аз колеги, това ми е първия пост във вашия форум понеже един приятел ми отвори очите. Досега съм карал само Опели, но до момента в който седнах зад волана на Mitsubishi Lancer Evo IX MR, което стана софиянче наскоро (ще го гледаме на Божурище до колкото имам информация) ми се прииска и аз да имам Lancer макар и да не е ЕВО, от днес вече съм с 1,8 l. 143 k.c модел Invite на Lancer X. Ще споделя скоро моите наблюдения върху поведението му и характера му, макар че съм скиптично настроен относно новите коли.

×
×
  • Създаване...