Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Георги Ботев

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Георги Ботев е написал

  1. 1.8 се усеща че ще си хапе гема ама след разработка, макар че един приятел ми разказва че в щатите никой не разработвал, качват се и яко газ. Возията е много добра, вътрешния конфорт е супер и най ме кефи че вътре е доста упростено таблото, няма излишни бутони. С две думи успяха японците да ми спечелят вниманието.
  2. Седмица или най-много две преди да отидем са вкарали голяма пратка коли и имаше богат избор от цветове и модели.
  3. За автоматика не знам, но за нашия мога да кажа че стана много бързо за около 4-5 дни, защото бяха дошли коли. Толкова време отне да обработят документите за лизинг и нагласят колата. До тук съм много очарован от Балкан Стар.
  4. На фирмата ми е но ще е със софийска регистрация, разбира се че и в Габрово ще я виждате
  5. Здравейте мога вече да кажа и аз колеги, това ми е първия пост във вашия форум понеже един приятел ми отвори очите. Досега съм карал само Опели, но до момента в който седнах зад волана на Mitsubishi Lancer Evo IX MR, което стана софиянче наскоро (ще го гледаме на Божурище до колкото имам информация) ми се прииска и аз да имам Lancer макар и да не е ЕВО, от днес вече съм с 1,8 l. 143 k.c модел Invite на Lancer X. Ще споделя скоро моите наблюдения върху поведението му и характера му, макар че съм скиптично настроен относно новите коли.
×
×
  • Създаване...