Премини към съдържание

ts_ber

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

ts_ber's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. ts_ber

    Space Star 1.3 16V

    Kолеги, можете ли да дадете кодовете на грешките?
  2. ts_ber

    Space Star 1.3 16V

    Колега, аз ти казвам факти, които забелязахме по автомобила и това, че резервоарът е пълен с боклуци, че някой е преправял и филтър в резервоара липсва буквално. Автомобилът пали без зор, чека ако има проблем свети и още на първото палене след решаване и симулиране на проблема гасне. ДА, грешката се самоизтрива още на първото палене ако не вярваш - ела да видиш.
  3. ts_ber

    Space Star 1.3 16V

    Автомобилът беше на сервиз за имобилайзера и момчетата монтираха друг имобилайзер с обучение на друг чип и автомобилът отново не запали. По този начин разбрахме, че имобилайзерът на автомобила не е проблемен.
  4. ts_ber

    Space Star 1.3 16V

    Колеги, проблемът е решен. Днес след безброй мерения и проби се оказа, че дюзите спичат, тъй като няма бензинов филтър. Помпата помпи, на дюзите ток има а след тях няма бензин . След раздвижване на дюзите и прочистване на ултра звук, сложихме и допълнителен бензинов филтър на бензинопровода. Надявам се проблемът да е решен. ПП: Чека на този автомобил свети и при откачен бензин. Автомобила отчита че има гориво има и напрежение на дюзите но не пали мотора. Следващото успешно запалване нулира грешката и чека гасне. При спичане на дюза се получава същото. Компютъра разбира, че нищо не му бяга, а моторът не пали и затова свети чек, докато не запали правилно.
  5. ts_ber

    Space Star 1.3 16V

    Благодаря. Това сме го отхвърлили като проблем. И на мен ми се върти нещо такова в главата около имобилайзера, ама не знам от къде да започна. Някой ако знае ключови позиции при този модел и може би предложения от къде да започна, моля да помогне.
  6. Здравейте колеги. Имам проблеми с Митсубишито. Мотора е 4G13. От време на време колата отказва да запали. Лампата на чека, гасне и пак светва. Никога не гаснала в движение. Пробвахме с друго делко и с друг имобилайзер. Проблема остава. Прави си го когато си поиска. Мисля, че проблема е някъде във веригата на имобилайзера. Някой имал ли е подобен проблем?
×
×
  • Създаване...