Премини към съдържание

eXistenZ

Член на клуба
  • От него общо

    745
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    5

Мнения публикувани от eXistenZ

  1. Здравейте колеги,

    Подарявам бебешко кошче за кола на марката Кенгуру в отлично състояние, беше комплект с количка, но нея ми я откраднаха и остана само кошчето. Също така имам и детско високо столче за хранене в добро състояние, което само ми пречи в къщи. Както казах всичко е подарък, единствено ще си заплатите куриерските разходи.

  2. Здравей колега,

    Моят шибидах правеше същото. Ако натиснеш копчето за положение на вентилация не се ли затваря. При мен проблема беше в ключето, което изключва моторчето, с течение на времето се размества и не изключва коректно. Оправя се много лесно, аз успях сам да се справя.

  3. На 3/13/2022 at 8:28 AM , mmotors написа:

    Изправен съм пред една дилема. 
    Колата ми стана на доста години (както и на повечето от вас), обаждат се доста дребни неща, които не съм ремонтирал, понеже нямат пряко отношение към надеждността. Но най - големия проблем са наченките на ръжда тук и там. Не е тотален гнилоч, има проблем при лонжерите и в единия заден калник. Може да се кара още известно време така. И пред мене изниква въпроса: какво правя от тук нататък?

    При мен положението е същото, в момента имам огромна дупка в багажника от ръжда. Само че аз съм решил да я закърпя! Ще я дам на майстора ми да направи каквото може и, ако успее да закрепи положението за още поне 4 години ще съм супер доволен. По нататък... ми ще го мисля, но май ще гледам да взема нещо японско, поне на 10-12 години.

  4. На 1/4/2022 at 11:34 AM , Andy Van Der Drift написа:

    Освен със спирачките имате ли проблеми със състава на отработените газове? Моята кочинка последните няколко години трудно влиза в зеления сектор. Сега предстои в пунктовете за ГТП да има и камера за следене дали сондата на тестера се поставя в ауспуха, а не някъде в пространството и да мери нищото. 

    Знаете ли дали катализатор от по-нова кола, отговаряща на евро 4 например, няма да може да се приспособи към изпускателната с-ма на галант V6 например?

    Като изключим горенето на двигателно масло при мен, от какво друго зависят показателите за CO, NO и каквото още там се измерва? Знам че на дюзите има едни цедчици, които трябва да се подменят по някое време, или да се промият, не знам и аз. Дюзите трябва да могат да си разпръснат добре горивото на мъгла, иначе няма да има правилно горене и пълно изгаряне.

    Също нов горивен филтър няма да навреди. Катализаторът още си е на ауспуховата тръба, само че е там от средата на 1999-та. Със сигурност нищо не улавя от вредните емисии. Дори сигурно ги замърсява допълнително. На по-старата ми кола с очите си видях как в бензиновия филтър влиза прозрачен бензин, влиза във филтъра и излизайки ставаше катранено черен към двигателя. След смяната на филтъра преминаваше също толкова прозрачен както е влязъл. 

    Питам отсега какви са начините да намаля вредните емисии колкото да влезе в параметри (евро 2)? Пари за автомобил евро 5 няма. 

    Незнам за филтрите на инжекторите, но моята я прекарах на преглед началото на декември и без проблеми закова на евро 3. Това е като имаш предвид, че големия катализатор на тръбата съм го разкарал. Даже не се наложи да си търся "приятели" за еко категорията. Вярно, че е 2003 година, но според мен това не би трябвало да оказва влияние (може да ме поправите, ако греша).

  5. Колега,

    Този филм го играх, смених няколко алтернатора, и няколкото ме изоставиха няколко пъти, а аз съм автомат. Накрая реших проблема с чисто нов от известен немски сайт за части срещи 260лв. Вече нямам проблем, така че искрено ти препоръчвам да си закупиш нов, ако можеш да си го позволиш.

  6. Колега, аз ползвам най-прост ELM327 от китайците, комбиниран с Torque за телефона ми и досега ми върши чудесна работа. Трие грешки и даже дава известно количество информация. Сега да добавя, че моята е 2003г., но предполагам, че и на теб ще ти върши работа.

  7. Здравейте колеги,Търся си гайката и пластмасовата втулка (под гайката отвън) за автоматичната антена на Галант след 97г. Моля, ако на някой му се търкалят излишни тези неща да ми пише на лично или да ми звънне на тел. 0898793719.

     

  8. Здравейте колеги,Продавам 4 броя 15" железни джанти за галант (4х114,3х67,1), джантите са прави но имат нужда от боя. Също така продавам и оригинална 15" резервна гума от Галант, джантата и гумата са в перфектно състояние. За джантите и за резервната гума търся по 80лв. За връзка с мен на лично или на тел. 0898793719.

×
×
  • Създаване...