Премини към съдържание

beginner

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

beginner's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Благодаря за вниманието и отделеното време - разясненията относно обема на купето и багажника наистина са ми много от полза! Мисля определено да се ориентирам към Сф - едно че избора вероятно ще е най-голям (и възможност за съпоставка предполагам), от друга страна нещо съм скептично настроен към оферти тип "Дупница" или "Враца" (без да искам да обидя никого). Но в крайна сметка наистина всичко е на късмет. Ами значи таргета е като цяло фиксиран - дизелов мотор, да не е 4х4. Остава да извадя късмет.
  2. Благодаря за отговорите! За непопулярността на автомобилите, моето обяснение е най-вече в българския манталитет - "ами Голфа е колата и това е!" ... Респективно Астра-та. Не е ясно защо, но е така. Преди, когато имах японска кола, всички казваха - ми те частите и по-скъпи. Любимият ми въпрос беше - с колко са по-скъпи? И тишина нали, но това е до манталитет според мен. Искам отново да попитам нещо - 4х4 стандартно задвижване при всички модели ли е на Рънър-а ли или не? Значи наистина ще тръгна да обикалям, но просто искам първо да видя един на живо, най-вече ме интересува големината на багажника, защото имам голям четирикрак лаещ багаж. Също и пространството на задните седалки дали е достатъчно. Ако са ок, няма да мисля повече.
  3. Здравейте! Първо искам да ви поздравя за хубавия форум, в който има много наистина полезна информация. Предстои ми покупка на автомобил, който според потребностите ми, следва да бъде семеен. След като прегледах какво се продава на пазара на автомобили, и съобразно финансовите си възможности, мисля че окончателно се спрях на миниван на Мицубиши. Предполагам, че колата която ще закупя, ще е Space Runner. Бих искал да помоля за коментар от страна хора с опит в областта, на следните въпроси, които възникват в мен, докато чета обявите за този автомобил, а именно: 1. Лично за мен е объркваща цената, която върви в момента на пазара, в смисъл от 1993 до 1997 г., цените са почти изравнени, а налице е все пак една разлика от 3-4 години във възрастта на автомобила. Същото е и касателно мотора - дизел и бензин пак са на една среднопретеглена цена от 5000-6000 лева. Наясно съм, че пазара се определя от търсенето и предлагането, но ще съм благодарен за един ваш коментар в това отношение. 2. За мен предпочитаният тип мотор, от това което виждам да се предлага, е двулитровия дизелов агрегат (с турбина мисля са всички). В близкото минало пет години имах дизелов японски автомобил (Нисан Блубърд) и качеството му ме удовлетворява напълно. На марката Мицубиши се спрях, защото в категорията на мини вановете, мисля се предлагат оптималния вариант за добър автомобил. Бих помолил за коментар и относно този мотор. 3. И последно бих се радвал да чуя мнения затова откъде е желателно да се закупи автомобила. Понеже аз не съм от Сф, би ми било полезно да знам ако тръгна да взимам кола от столицата, къде така да се каже "на място" бих могъл да я проверя поне на пръв прочит за видими дефекти/проблеми. В смисъл на сервиз. Предварително благодаря за вниманието! Поздрави,
×
×
  • Създаване...