Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

silver_carisma_GDI

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което silver_carisma_GDI е написал

  1. За тези които очакват развръзката- Датчик разпределителен вал! Мога да кажа къде се намира под капака и всеки сам може да си го смени за една минута. Малка дребна пластмасова джаджа закрепена с един винт и един куплунг. Явно важна за разхода на гориво.
  2. ти къде си? Къде трябва да дойда?
  3. По време на път само си светва-само си изгасва. На светофар на презен ход оборотите не мърдат(свети не свети) няма затрисане ,няма промяна в оборотите-изтребител-ако е изгоряла тази лампа няма да усетя че нещо и има на колата.
  4. ами Миленски, не е след а е 99 година кажи по-подробно какъвсмяташ че е проблема и скъп ли е ремонта че ся положението мноо скъсано:( чак не смея да ти звънна. Днес на път за работа не светна нито веднъж,а сега вечерта пак мигаше когато си иска.
  5. Много благодаря Светльо!(Y)
  6. Здравейте колеги от 5 години карам едно ГДИ 1.8 и освен лампичката на бензина друга май не ми е светкала до вчера когато започна да ми мига една крива жълта иконка (като крив бидон с две врътки отгоре и отстрани) точно отляво на тази която показва че течността за чистачките е на привършване. Казвайте да се шашкам ли и какво означава че се е случило? И най важното много ли ще ме одерат за тази работа и къде да отида да не се състои "дрането" ;)от Пловдив съм. Помагайте!!!
  7. Да. Понякога се случва,но никога не съм търсил логика-т.е дали е свързано с външната температура. :icon_blush:
  8. Колеги,благодаря на всички които се опитаха да ми помогнат! Днес пак се захванах с копчетата и ги поправих по много елементарен и дори малко смешен начин,но важното е че стана работата.Споделям: Отстрани на копчетата има дупчици. По тяхната права белязах местата където да пробия в продължение на оста други дупки във вътрешната част.Те всъщност съвпадат с малките полуоски,които го задържат.Взех от най-малките капси за колан( Мъжката част и малко я поскъсих с 2мм. Понеже нямах такава малка бургийка отворите направих с малко повече движения с най-голямата от малките отверчици(имам в предвид часовникарски) След което монтирах копчето и от вън навътре поставих капсите внимателно.Те са гладки и не износват отвора.Поставих внимателно горния капак-той допълнително не им позволява да излязат навън и се получи.БГ състемата заработи.Сега си имам копчета ръчна изработка и най-важното действат.Успех на всички :icon_thumbup: :icon_rock: :icon_thumbup:
  9. Здравейте колеги, преди няколко месеца ми се счупи копчето което управлява ел.стъклото на шофьорското място,с триста зора и приспособяване го направих до положение да вдига и сваля стъклото (е, автоматичния ход за надолу го загубих,но нищо) Днес най-неочаквано и без никакъв зор ми изхвърча и копчето за дясната врата. Не ми се захваща да го оправям защото знам каква е мъка.Там са едни тънки пластмасови крачета,които междувременно представляват и място за лагетуване на едни малки пластмасови полуосички-с една дума много напън за една залепена пластмаса. Та съм решил да си търся нови копчета или целия панел и аз незнам вече. Електрониката си е 6,ама тези пластмаси ми омръзнаха да ги правя.Някой да знае от къде да се снабдя с такова чудо? Знам че сега започва цифромания,не бе....нещо по-евтинко втора злоупотреба можееее..... :mitsu-smiley: :rolleyes: Благодаря предварително :icon_clap:
  10. Много благодаря Viper!!! Ще направя това, което ме посъветва и после ще дам пресконференция тук :icon_thumbup: . Да си жив и здрав!!! Благодаря!!! :icon_thumbup: Редакция: Никога повече не пиши само с главни букви!
  11. :mitsu-smiley: Здравейте приятели на диамантите!!! От днес и аз съм един от вас :icon_thumbup: Преди една година си купих Мицубиши Каризма 1.8 GDI-1999г. и съм супер доволен-направо си мисля ,че ги излъгах всички в КАТ те си мислят че регистрират кола,а тя си е жив самолет бе... :icon_rock: Да обаче тази зима в мъглите и студа ми спретна едно номерче и сега се чудя какво да правя.Един ден си отидох на работа с парно,а вечерта си тръгнах на студено.Нещо отказа топлото. Закарах я на един приятел, той я направи за момента да духа само на топло,а сега трябва да измисля къде да я карам пак за да ми я оправят да си работи и в двата режима. Сега като я пусна да духа студено и нещо под таблото почва яко да щрака. Някой да знае някой спец в Пловдив по климатрониците и разбира се да не ми реже главата до кръста с цена. Благодаря предварително на тези които могат да ми помогнат. :mitsu-smiley: :icon_thumbup:
×
×
  • Създаване...