Премини към съдържание

Cherep

Потребител
  • От него общо

    31
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от Cherep

  1. има схеми с доказване и без доказване на доход, при 20% първоначална не искат доход.

     

    Не можеш без доход да вземеш колата с 5% първоначална. В БС ти правят схема на плащане и от там отиваш в банката с офертата.

     

    всичко отнема 2 дена.

     

    Говоря за райфайзен и не са ми вземали такса за консултант.

    Не е реклама на банката :icon_rock:

    Каква е лихвата в Райфайзен?

  2. Райфаизенг афишират, че не искат доказвана на доходи. Освен това при тях излезе най - изгоден лизингът.

    Но ще си позволя да дам един съвет:

    От 20 до 50 лева излиза една консултация с финансов експерт. Човека ти обяснява на дълго и на широко кое, как и защо освен това може да съдейства с даването на кредит/лизинг.

    Поне при нас тази консултация се оказа доста полезна.

    В Райфайзен ли наемаш експерта?

  3. Другите дилъри ми правят отстъпки, защо и БС да не ми направи...въпреки че Лансера е на най-ниската цена от всички коли, които съм гледал.

    А относно лизинговите вноски...то е ясно че човек си прави преценка дали може да си позволи нова кола, ако взимаш 1000лв няма да даваш по 500лв на месец...при тази инфлация ще се закопае човек...ако искаш да правиш вноски по 800лв е ясно че не взимаш 1000лв...

  4. Няма да мине това с допълнителните доходи, освен ако не са доказани от 2-те страни, т.е. работодател и работник. Иначе и аз немога да ги дожака мойте който са доста повече от парите на който се осигурявам. А с тези 350лв и за Логан неможеш да вземеш кредит. Балкан Стар не са длъжни да правят отстъпка и не правят, освен ако няма обявена официялна такава.

     

    Точно с допълнителните доходи ще стане...така ме посъветва търговката, а има дилъри при които документа с доходите не е от особено значение. Един мой колега го одобриха за месечна вноска от 740лв. Иначе с тези 350 осигурителни лева и заем е трудно да се вземе. Преди 2 години ми отказаха отпускането на заем от 2 000лв с осигуровки на заплата от 220лв

  5. Колеги, как решихте проблема с доказване на доходите...Мен ме осигуряват на 350лв и ще трябва да представя документ за допълнителни доходи...иначе май няма да стане.

    А, на някой направиха ли му отстъпка? На мен в БС не ми направиха, а и не съм искал. При един друг дустрибутор на друга марка ми направиха 2 000лв отстъпка, което пак е нещо, пак без да съм ги питал.

  6. Ще споделите ли как се държи Ланса по нашите надупчени пътища...паваж, друса ли...?...Мисля да ползвам колата за излети сред природата ..и ще минавам и някой друг метър по черен път. :) :rolleyes:

  7. Защо не им врътнеш един телефон в БалканСтар да ги питаш? Ако имат налично ще си чакаш само регистрацията и документацията, а и пристигат коли веднъж или два пъти в месеца.... :)

  8. Всички производители предлагат разработени двигатели, но вносителите препоръчват първите няколко хиляди километра да бъдат изминати максимум до 3000об/мин...За Лансера гледах в един руски сайт, че има препоръчителни скорости на различните предавки.

  9. Момчета, интересно ми е да разбера какви са цените за обслужване на Лансера т.е. смяна на масло и филтри, накладки,...окачване...следващият път като ходя до БалканСтар ще питам , но ако някой напише нещо по темата ще ми е от полза.. :)

  10. Колеги, можете ли да ми отговорите на два въпроса? :)

    1. Лансера със задно или е с предно предаване?

    2. Някой може ли да ми даде данни за доускорение от 80 до 120км/ч на 4 и 5 предавка за 1.8 двигателя?

     

    Благодаря за вниманието! :icon_thumbup:

×
×
  • Създаване...