Премини към съдържание

stoil_dinev

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което stoil_dinev е написал

  1. Първия път нещата се нормализираха след 60-70 км,след това 130-140, а последния път 250-300 км. За 8 г. не е болка за умиране, но все някога се налага да свалиш акумулатор=
  2. Колеги някой имал ли е следния проблем: при откачане на акумулатора колата не държи обороти и гасне.Всеки път се налага изминаване на все по - дълъг пробег, за да се оправи проблема. Колата е Space Runner 1.8 . Ще съм благодарен ако някой може да ме насочи къде е проблема.
  3. Колеги,благодаря на всички за помоща.Наистина форума е едно прекрасно място за обмяна на идеи и помощ :icon_thumbup: :icon_thumbup:
  4. Има газ,но го прави и на газ и на бензин.
  5. Дали падането на оборотите ,когато колата не е на скорост се дължи на нея???Толкова падат ,че чак отива да изгасва.(За пореден път се надявам на вашата компетентна помощ :rolleyes: )
  6. Здравейте,интересува ме дали в купето има някъде предпазители.По- точно ме интересува къде се намирата предпазители те за ел.огледалата(благодаря предварително) :help:
  7. stoil_dinev

    Space Runner

    Благодаря Ви много за отговорите,а за Miroslav-номера на рамата е :JMBSNN11WNZ002005
  8. stoil_dinev

    Space Runner

    Здравейте,радвам се, че има такъв форум.От скоро и аз станах собственик на Space runner, внос от Австрия в перфектно състояние 1,8/122/92 .Има шарнири за смяна, но ми казаха от няколко места, че има проблем с намирането им.Имали такова нещо и ако е така как да се справя с проблема? Благодаря предварително на всички, които си направят труда да ми отговорят.Успех.
×
×
  • Създаване...