Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

CyberGene

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

CyberGene's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Кои символи във VIN-а определят, че е произведен и сглбоен в японския завод на Мицубиши?
  2. Поздравления, колеги! Издигате ми се в очите Аз не карам още Мицубиши, но съм член на клубовете на Мазда и Хонда и там просто се пише безобразно неграмотно. Голям радетел съм за чист и красив български език и подкрепям инициативата ви с две ръце. Добавихте още един плюс в обмислянето ми за покупка на Lancer X :good:
  3. Май така ще направя Преди всичко трябва да реша дали ще продавам Прелюда си, който е перфектна кола, но ми се иска вече нещо ново и с 4 врати, на което могат да се возят повече от 2-ма За металик и перла еднакво ли се доплаща?
  4. Дай някоя снимка, ако имаш, да видя как изглежда черен? Графитената перла какво е, тъмно-сиво ли, имаш ли и на нея снимки?
  5. Просто прочувам пазара, но наистина Лансърът ме блазни доста Пък и трябва да си продам сегашната кола, преди да почна да правя нещо. Със сигурност ще направя тест-драйв на 1.8, преди да поръчам. Какъв цвят си поръчал, та е толкова екстравагантен? Аз лично бих си взел сребристия металик Cool Silver, защото се слива готино с предния сребрист кант около решетката. Този кант не ми харесва как стои на колата с червения цвят, който го показват по рекламите. Говоря за този сребрист: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a2/2008-Mitsubishi-Lancer.jpg/250px-2008-Mitsubishi-Lancer.jpg Иначе си падам по червени и черни коли, но червеният Лансър нещо не ме кефи много, а черна перла не съм виждал на снимка и не знам как ще изглежда.
  6. VIN-овете с J ли започват на тези, които вече сте си купили Lancer? Също така ме интересува какво са ви казали за 1.8? Доколкото разбирам още го няма в България. Тези, които сте си поръчали, колко ще чакате? И по принцип колко се чака в Балкан Стар за кола, която нямат на склад?
  7. Търсих из темите за отговор на този въпрос, но не успях да намеря, затова ще извинявате, ако е било питано вече това - новият Лансър къде се прави? Чел съм някъде, че някои атомобили Мицубиши се правели в Русия, Холандия и изобщо не са съвсем японски. Досега съм карал само японски коли, произведени в Япония, правя прочуване за покупка на нова кола и Лансър е една от колите, които изглеждат сравнително добре, но ме притеснява, че като цяло не му дават съвсем добри оценки по ревютата в Интернет, по-скоро са умерени, а предполагам качеството много зависи от това къде е произведен. Истинската японска кола си е дуга работа. Ще се радвам като фенове да ми дадете повече информация по въпроса.
×
×
  • Създаване...