Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

m lancer

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

m lancer's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Един месец
  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Извинявам се. Тогава към основната тема добавих и втори въпрос с "дърпането", за да не отварям нова тема. Грешката е при мен. Отново се извинявам.
  2. Здравейте, пиша ъпдейт за "дръпва на ляво понякога когато ударя в дупка или натисна спирачка". Когато карах на дълго имаше постоянно леко дърпане на ляво. Много банално, но се оказа от гумите. Като купих колата беше с 4 еднакви Yokohama ДОТ5114 и ми изглеждаха добре за 1-2 сезона. Сега сложих нов Continental и всичко се оправи. Дано е полезно на някой колега.
  3. Каква марка съединител и аксиален лагер сложихте? Благодаря Ви много за помощта!
  4. Не грее. Вдигаха на подемник и въртяха гуми....преглеждаха луфтове. Дали е възможно да е от тампон на макферсона. Но нямам никакво пукане при въртене на волана. Изчезнаха ли напълно тези признаци?
  5. Здравейте, от почти 2 месеца имам Lancer 1.8 / 143 с ръчни скорости. В началото когато беше студена колата през 2-3 дена залепваше 1ва и 2ра предавка. Натискам съединителя и опитвам да сменя, но лоста не помръдва, а понякога 3та не иска да влиза. Смених маслото както е по спецификация и сега не ми се е случвало да залепват скоростите, но днес не искаше да влиза 2ра, а 3та така и си остана след смяната да не влиза на моменти. Склонен съм да вярвам, че колата е на 200к (има сервизна книжка от Швейцария водена по преди 1 година и изглежда достоверна). Няма никакви шумове, стъргане, вибрации и т.н. Някой имал ли е подобен проблем? Имам и 2ри въпрос и да не пускам нова тема. Колата дръпва на ляво пак понякога когато ударя в дупка или натисна спирачка. Ходих на реглаж преден и заден мост и смених и задните тампони на носачите. Единия беше леко закъсан, а другия беше добре, но смених и 2та да са еднакво твърди (ако има някакво значение). Това дръпване намаля, но все още го има и е дразнещо. Майстора е смъквал носачите и каза, че не вижда друг проблем. Някой може ли да ме насочи къде да търся проблема? Колата няма никакви скърцания, тропания ......
×
×
  • Създаване...