Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

ratamahata

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

За ratamahata

  • Рожден ден 07/12/1982

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Galant '98 2.0TDI

Интернет контакт

  • Skype
    ratamahata666

ratamahata's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. ratamahata

    Проблем с парното

    Стрелката на температурата застава малко над средата и заковава там, не мърда, без значение с каква скорост карам. Според мен не е от термостата.
  2. Колеги, колата е Галант 1998г. 2.0TDI. Проблемът е следният - когато седя на празен ход колата няма парно. Когато карам с над 60км/ч парното започва да работи. Сещам се за няколко варианта - водна помпа, запушен радиатор на парното или да не е добре обезвъздушена системата. Въпроса ми е при кого мога да отида да погледне колата и да свърши работа, понеже минах през няколко сервиза и ми казаха че такава кола не са правили и не знаят какво да правят :rofl:
  3. Стоп машинката е Благодаря колеги :good:
  4. Колеги, имам проблем със стоповете на Галанта (98г.) Когато загася колата, те продължават да си светят. Не знам точно коя част от стопа е това, но е доста гадно. Някой ако може да помогне със съвет ще съм много благодарен.
  5. ratamahata

    Чип тунинг и PowerBox

    Какъв спор само, направо взривоопасен :D на следващото събиране сигурно ще има Death match :icon_dance: Само да вмъкна, че още в началото се съгласих, че не може да се сложи чип. Аз питах за Power Box, вие ми отговаряте - "Ти тъп ли си, нали ти казахме че чип не може да се сложи" :icon_doh: И следват 2 страници спор, може ли да се сложи чип на Галанта. НЕ МОЖЕ!!! Питам за ш.....я Power Box :drinks:
  6. ratamahata

    Чип тунинг и PowerBox

    mario64: Защо не се информираш малко преди да коментираш. "Power Box" вървят по 250 лв и навсякъде имат опция в 7 дневен срок да се върне, като ти върнат парите. Както и да е, явно само аз чета правилата за спам във форума няма лошо, всички обичаме лаф моабета :drinks: Ти нещо яко си ме захапал, не знам какво толкова съм ти направил И все пак това ми е 12 личен автомобил, който съм имал и съм карал още над 400 автомобила. Карал съм такива с 50 кончета и такива с 300. Защо да не измъкна каквото мога от двигателя, ако има такава възможност? Ако няма - здраве да е, не случайно съм отворил тази тема, обзалагам се че половината колеги с дизеларки биха искали още малко мощност отгоре, ако може
  7. ratamahata

    Чип тунинг и PowerBox

    Сигурен съм, че само ти не ме разбра :icon_doh:
  8. ratamahata

    Чип тунинг и PowerBox

    Добре, значи чипа отпада. И все пак не вярвам, че никой в този форум не е слагал "Power Box". Аз ли ще съм първият който ще го пробва ?
  9. Здравейте, от 2 седмици съм собственик на :mitsu-smiley: Галант 2.0 TDI. Много съм доволен, колата е супер и така нататък , но сега ме глождаят следните въпроси. Възможно ли е да се сложи чип тунинг на този двигател? Четох доста и някои хора казват, че не може, други казват че може понеже помпата е с електронно управление Denso, по модел на Бош. Вече не знам кое е вярното. Двигателя е 4D6BUL4595. В случай че не може да се "чипоса" двигателя, ще се радвам ако тези от Вас, които има PowerBox споделят впечатления, т.е. усеща ли се разлика в мощността, колко се е покачил разхода и т.н. Благодаря предварително за информацията !!!! :rulez:
  10. Имам следният въпрос - става ли скоростна кутия от Лансер 1.5 (C62A) или 1.8D (C64A), на Лансер 1.6 (C66A)? Говоря за модела 88-92г. Ако не стават, знаете ли от кой модел ще стане? Благодаря предварително!!!
  11. Колеги, в СБА Младост-3 предлагат монтаж на газов инжекцион (4 цилиндъра) за 890лв. Това е сайта, от където да се свържете с тях за повече информация : www.metan-bg.com
  12. Здравейте колеги. Наближават празниците, а съответно и коледните намаления. Само до края на годината може да си монтирате газови уредби на такива цени при нас (www.metan-bg.com): - Италиански инжекцион Stefanelli - Изключително стабилна уредба, произведена в Италия от един от най-големите сервизни центрове за АГУ в тази държава. В цената е включена бутилка до 40л с обикновенна сонда и монтаж. ЦЕНА 1250лв (нивомер + 50лв ; бутилка за резервната гума + 50лв ; евросонда + 50лв.) - Обикновенна газова уредба Voltran - В цената е включена бутилка до 40л с обикновенна сонда и монтаж. ЦЕНА 400лв (нивомер + 50лв ; бутилка за резервната гума + 50лв ; евросонда + 50лв.) - Метанов инжекцион - В цената е включена 40л бутилка (италиянска) и монтаж. ЦЕНА 1800лв (нивомер + 50лв) Моля, ако имате въпроси, пишете ми само на ЛС, за да Ви отговоря. Благодаря!!!
×
×
  • Създаване...