Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

OvivO

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което OvivO е написал

  1. @EXRO55: Благодаря много за усилията. Имам CarPlay на телефона, пускам го и ми изписва - да задържа на колата копчето за Voice Commands, за да активирам и да се сдвоят, задържам копчето на волана и нищо не се случва. Просто ми се струва, че Еклипсът не поддържа iPhone/CarPlay, а само Android. Странно, че пише, че уж го поддържа.
  2. Здравей колега, благодаря за отговора! Колата е с тази навигация, много съжалявам за ужасната снимка. Правя всичко като на клипчето, но в менюто нямам car play, като дори и не иска да ми зарежда телефона, като го включа ми казва: USB connection failure, кабелът е оригинален на Apple. Ако имаш възможност да пробваш при теб дали ще тръгне car play, ще съм много благодарен!
  3. Здравейте и от мен, Имам питане за Eclipse Cross 2020 4x4 Instyle ниво, поддържа явно само Android Auto, а ми трябва да вържа iPhone с Car Play или full display mirror? Някой да го е правил? Може ли с някаква допълнителна джаджа или директно? Телефонът не е root-ван. Няколко неща, които ми направиха впечатление от темата и от самия автомобил: 1. как ги правите тези разходи? При мен със 160/170 - разход 12, с по-висока скорост поддържана трайно 14.5 л/100. Вижда ми се много, но колата е на 2000 км и е на 18-ки джанти със зимни гуми. 2. окачването ми казаха, че е "усилено" с нинам си какви щанги отпред - съответно за мен при това купе на еклипс и височина - се държи чудесно по завоите. Не е като лека кола, но се чувствам стабилен и с висока скорост. 3. вижда си се спокойно назад през малкият прозорец на петата врата в огледалото за обратно виждане. Да, разделено е, но не е като да няма видимост кой е отзад. Колата назад ще е я познае всеки, който познава колите 4. за пръв път карам кола с толкова много системи за сигурност - мъртва точка, излизане от лента, принудително спиране, ако аз забравя да спра, разпознава знаците и помни какъв е бил последния - последно ограничение на скоростта или че всички ограничения падат. 5. музиката е rockfor-mockfor - добра е, но не е и нещо уау аудиофилско. Вероятно е по-добра от по-ниското ниво музика. 6. CVT се държи прилично в автоматичен режим, много по-добре от CVT в първия модел нисан кашкай например, от където имам впечатление. Когато премина на ръчен режим обаче, на 7ма със 150/160 е добре, пускам 8ма и нещата приключват - колата започва да губи скорост, не ускорява въобще? Друго, което забелязвам, не се връща сама в автоматичен режим, трябва да задържа + перото малко, на него пише и OFF, за да се върне на D. Очаквам да си се връща сама след Х секунди като при други марки. 7. удобни седалки отпред и отзад, не много голям багажник, но достатъчен и при нужда - кутия на покрива и е решено това. 8. 163 коня с турбо бензин и CVT - колата си се мести достатъчно добре. 9. умни чистачки - когато има насекоми и задържа повече да пръска, влиза в някакъв специален режим, където сама си редува пръскането Това е за сега. Ще се радвам някой да отговори на питането ми за връзване на iPhone с car play/screen mirror.
×
×
  • Създаване...