Премини към съдържание

Vilioman

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Vilioman е написал

  1. Някой може ли да препоръча сервиз за ауспуси в София? Ако е около жк. Надежда ще е супер. Благодаря предварително!
  2. Vilioman

    От немско на японско

    забелязах, че казанчето за хидравличната течност на волана е на минимум. Някой може ли да ми обясни, дали това може само да се доналее или трябва да се смени напълно? ако мога сам да си го доналея трябва ли да следя някаква марка или модел за течността и какво бихте ми препоръчали?
  3. Vilioman

    От немско на японско

    Благодаря за инфото. ако маслото на кутията е за смяана няма ли да се покаже на компютъра на колата? и каква е цената за смяната заедно с филтри и т.н.?
  4. Здравейте, колеги! От скоро и аз съм горд собственик на Мицу Лансер седан 1,8 бензин, автоматик от 2008. Купувана от БС и (надявам се) на реални 115к км. Тъй като съм бивш голфаджия и това ми е първата японска бигачка, не съм много наясно с някои основи на подръжка и експлоатация. Още опознавам и свиквам на CVT автоматика и след първото ми по-дълго пътуване ми излязоха няколко въпроса. Ще ги задам подред и ще се радвам да помогнете: 1. Нормално ли е колата да е толкова шумна? На 16' зимни гуми съм и през цялото време чувам пътя и двигателя. чува се все едно постоянно има отворен прозорец, а съм проверил и смазал всички гумени оплътнения на вратите и няма скъсвания. Двигателя форсира много здраво при всяко настъпване. може ли да се оправи, ако се смени гърне или се тунингова по някакъв начин. 2. четох, че някой от форума си карат със 180 "редовно", но когато аз тествах колата на 180 доста се мъчеше и се усещаше ,че не я устройва. возията стана доста непоносима и неможеше да вдигна повече. Нормално ли е за този двигател тавана да е около 190 км/ч. твърдо против съм високите скорости и не карам над ограниченията, но всеки иска да си пробва колата. 3. Идеята ми е в най-скоро време да сложа газова уредба. Препоръчайте ми сервиз и марка в София. Засега съм се спрял на BRC (имат официален сервиз в Дружба), но офертата им беше за около 1500 лв и ми се струва малко соленичко. 4. искам колата да придобие по-спортен вид. в момента е базовата версия и като цяло е доста опощена. Страничните лайсни отдолу ли се захващат за купето и мога ли да си ги взема директно втора ръка и да си закача без да сменям калници и т.н. 5. Препоръчайте ми сервиз, където да я подържам в София и са запознати с марката 6. При покупка смених масла филтри и т.н. От сервиза направиха диагностика и казаха,че нищо не излиза. казаха, че са проверили и маслото на скоростната кутия и нямало нужда от смяна. Това масло кога трябва да се сменя и има ли някакви симптоми, за които да следя. 7. Някой поръчвал ли е мултимедия от алиекспрес. Като тази ако някой е поръчвал и инсталирал, може да ли даде мнение и препоръка? Блгодаря ви предварително и безаварийно каране!
×
×
  • Създаване...