Премини към съдържание

kamenskiq

Потребители
  • От него общо

    17
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от kamenskiq

  1. Колеги имам няколко въпроса ако някои може да помогне ще съм много благодарен.

    След около месец чакане и смяна на съединител, датчик и куп гарнитури взех колата всичко беше наред около 100км. Когато колата загрее на 85градуса започва да влиза в някакъв сервизен режим не иска да сменя скорости остава на 1 или 2-ра ритя и тн. Занесох я пак в сервиза и според майстора най вероятно има проблем с управляващия блок на ск. кутия( странното е че преди нямаше такива проблеми). Та въпроса ми е някои имал е подобен проблем и тоя упр. блок ремонтира ли се и къде ?

    Благодаря предварително !!!

  2. На този автомобил въобще не се захващай с този вариант.

     

    А под "ремонт на кутията" нещата също са изключително интересни като цени, така че по-добре провери за второ мнение в друг сервиз, но ако е непосилно да смениш маховик и съединител на този автомобил, значи по-добре да се насочиш към продажба и смяна с друг автомобил.

     

    Ремонта на кутията ще струва 2000лв. и затова в момента ми е непосилно да сменя и маховика затова и питам дали има варианти за рециклиране или ще трябва да го сменя след време.

  3. Днес ми звъняха от сервиза и казаха че освен ремонт на кутията трябва да се смени и маховика. Понеже цената за новия е непосилна в този момент за мене искам да ви питам някои да е рециклирал демферен маховик и къде.

  4. да има развитие днес ходих в един сервиз който се занимава с ремонт на автоматични ск. кутии.Направиха диагностика и те потвърдиха че датчика е за смяна.По интересното е че казаха че колата не е с демферен маховик което ме учуди доста.Труда които ми каза човека е 600лв. и вече като се отвори кутията ще се видят пружини, пластмасите-държачи и съединителите. Най - хубавото е че има части и не са чак толкова колосална сума. :icon_thumbup:

  5. ...трябва да се смени сензора,но за целта трябва да се отвори кутията и да се стигне до него....датчика е към 400 лв по спомен....

    А възможно ли е да дава датчика при разбит демферен маховик защото ми се струва че и той е за смяна защото като паля и гася колата има едно тракане?

    Труда за смяната на въпросния датчик колко излиза долу горе ?

  6. Здравейте, от скоро притежавам Аутлендър 2010г. 2.2 156к.с. с TC-SST автоматична скоростна кутия.

    От скоро започна да "рита" когато превключва на 3-та и 5-та скорост прави го само когато температурата на двигатела е около 60-70 градуса, от няколко дни започна да изписва и грешка на таблото "transmission service required ".

    Въпроса ми продават ли се части за този тип скоростни кутии и къде, и дали знаете някои добър сервиз за тях?

    И как мога да разбера каква точно е кутията къде мога да открия номера и?

    Благодаря предварително!!!

×
×
  • Създаване...