Премини към съдържание

Vladikata

Потребители
 • От него общо

  12
 • Регистрация

 • Беше тук

Местоживеене

 • Град
  София

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

Vladikata's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

 • Една Година
 • Сътрудник
 • Отдаден Rare
 • Първа Публикация
 • Начален Разговор

Спечелени Значки

0

Репутация

 1. Мда, днес се наврях с един мултицет. Беше изгоряла, че и открих още една изгоряла - тази червената за колана.
 2. Здравейте, ами то заглавието си го казва - днес ми направи впечатление, че я няма никаква гди лампата на таблото като карам леко, няма я и като дам на контакт, а принципно светва за секунда. Колата е Galant 2,4 Gdi 150 коня 2000г. Някой от практика да знае какво може да е или да се мятам я към София или Пловдив?
 3. Vladikata

  Диагностика обд?

  Та купих си въпросният преходник и пак не се връзвам към екуто не знам вече къде аджеба е проблема.
 4. Vladikata

  Диагностика обд?

  Аха, добре това обяснява много неща, благодаря!
 5. Vladikata

  Диагностика обд?

  Пробвах с ELM327 1.5 и 2.1 не може да прочете екуто.
 6. Здравейте! Стана ми интересно дали съществува някакъв евтин преносим апарат, който да чете грешките на галантите, защото се зачетох из форума и извода до който стигнах е че трябва по-сериозна техника, за да се видят живи данни и тн. Колата ми е 2000год 2.4гди. Случайно някой да знае дадена марка обд или софтуер по-достъпен притежаващ нужния протокол?
 7. Vladikata

  Потропване отпред

  Мда, реално самия подкалник беше правилно закачен, но беше нагънат и го свалих, за да го изправя и вече преблем няма. Ех от 3 месеца не съм се движил и нищо да не тропа да видим до кога. Благодаря Ви.
 8. Vladikata

  Потропване отпред

  Снимах - снимка
 9. Vladikata

  Потропване отпред

  Проблема беше от правия носач, но сменихме и У образния. Сега по някаква причина У образния захапва при дупка подкалника.. и издава един неприятен звук. Не знам на мен ли ми е увиснал подкалника или не са сложили нещо като хората...
 10. Здравейте! Колата е Галант 2.4 2000г. От няколко седмици забелязвам дразнещо потропване, когато преминавам по-бавно през малки неравности (само ако мина с предна дясна) или понякога, когато отпусна съединителя по-рязко подавайки газ. Естествено отидох на майстор, който ми обясни, че най-вероятно е от кормилните накрайници и тампоните на стабилизиращата щанга (стори ми се станно, защото вибрация във волана не усещах при потропването или къдети и да е) и положението е същото. Отпред съм с нови амортисьори от края на 2020, сменяи са и носачи, тампони и тн. Звукът е като от метал в метал, поне според мен. Вдигнах колата и почнах да тествам предна дясна по вертикала и по диагонала, но няма луфтове. Според майстора окачването отпред е здраво, но според мен проблема най-вероятно е другаде. Прегледах всякакви теми във форума, но не намерих такъв случай. Дали някой има идея?
 11. Здравейте! Колата е 2.4 gdi 2000г и не е карана от около 1 година. Казусът е следния, когато покарам малко ми светва чека жълта лампа за масло (маслото е сменено и си има достатъчно) и след някакво кратко време почва колата да губи мощност, зацепва все едно няма гориво - натискам газта и няма никой, че и по някой път загасва, а лампичката gdi(зелената си свети спокойно :D) Става невъзможно да качи над 2500 3000 оборота. Температурата на двигателя е нормална и не се вдига даже пада, направих си тест да спра и да я форсирам и след всяко натискане макс оборота пада докато и 3000 не може да вкара, а после като тръгнах ми светна и чека за двигателя(който изгасна след малко). Като изгася колата и я запаля след 10 минути - пали без проблем, поддържа около 800 оборота и мърка, а като дам газ без проблем вдига 7000 оборота и така докато покарам 5 - 10 мин. Взех друг дебитомер - същата работа. Свещи и други работи НЕ са сменяни от не знам кога. Ако сте срещали подобен проблем, моля споделете.
 12. Здравейте, колеги търся дебитомер за галант 501 E5T08171 ето и снимка - дебитомер
×
×
 • Създаване...