Премини към съдържание

SSKY

Потребители
 • От него общо

  15
 • Регистрация

 • Беше тук

Местоживеене

 • Град
  Варна

Информация за профила

 • Пол
  Мъж
 • Кара
  OUTLANDER
 • Интереси
  FISHING

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

SSKY's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

 • Сътрудник
 • Първа Публикация
 • Начален Разговор
 • Една Година
 • Първа Седмица

Спечелени Значки

0

Репутация

 1. Здравейте съмишленици!!! Търся да закупя кората под двигателя за митсубиши аутлендър 2 XL 2,4 MIVEC 2009г.. Рових доста по сайтовете, НО се оказа че всички предлагат само за дизеловите (необяснимо защо) Ако някой има или знае къде мога да намеря , ще съм благодарен. Успех и БЕЗАВАРИЙНО на всички!!!
 2. Здравейте съмишленици!!! Търся да закупя кората под двигателя за митсубиши аутлендър 2 XL 2,4 MIVEC 2009г.. Рових доста по сайтовете, НО се оказа че всички предлагат само за дизеловите (необяснимо защо) Ако някой има или знае къде мога да намеря , ще съм благодарен. Успех и БЕЗАВАРИЙНО на всички!!!!
 3. Благодаря колега!!! Така и правя , реших да ги оставя след много четене и коментари ( всички са ЗА).
 4. Благодаря за отговора!!! И аз нататък съм се насочил. Ще карам с ИРИДИУМКИТЕ😁 и това е. Ще направя още един консулт с газаджийте но ........май вече съм го решил. Много от колегите казват че карат на газ с иридиум и никой не се е оплакал за сега ( освен от цената им 🤣🤣🤣) , някой от тях казват че са навъртели по 40-50К и няма проблем. Аз ще съм поредния. Така че , успех и БЕЗАВАРИЙНО на всички колеги!!!
 5. Здравеите колеги !!! Не съм убеден дали това е правилното място на тази тема , за това ако НЕ е я премахнете! Вече аутлендъра е оборудван с ГАЗ. За този двигател по каталог свещите са IRIDIUM . Разбира се че такива сложих , ето и свещите с които съм в момента / снимката долу/. Много мнения изчетох но , продължавам да се колебая дали да ги сменям или не ??????????? Свещите са на не повече от 1000 км. Та ако може малко повече инфо от разбиращите , трябва ли да ги сменям / ако ДА с какви/ , плюсове и минуси на иридиума / при газта / , дали просто им съкращавам животеца и колко мога да ги карам още ?????? Благодаря в аванс на отзовалите се!!!
 6. Да колега , ИЗВИНЯВАМ се! Тъй като се опитвам да правя нещата дистанционно.......много от тях не вървят точно както ми се иска ( уви). Landi Renzo или Romano ако не се лъжа. Мазане ще има ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Преди време ми препоръчаха сервиз за газ във Варна и ги ползвах за другата ми кола (Toyota) , останах меко казано очарован от отношението, цената , изпълнението и т.н. Та ми.спечелиха доверието ( с времето). И сега водя преговори за Аутлендъра. Но не съм в БГ и част от преговорите минават чрез ЖЕНАТА и въобщеееее....След седмица ще видя и изпробвам резултата на живо .Чакам снимки, най вече на бутилката ( торойдална) и не само веднага ще ги пусна. Надявам се да си е заслужавало мъките🤣🤣🤣 Успех на всички колеги и БЕЗАВАРИЙНО!!!!
 7. Здравеите колеги!!!! Предстои ми газифициране на автомобила ,а имено Аутлендьр 2 /XL/ 2.4MIVEC . Предлагат ми като ОПТИМАЛЕН вариянт за газова уредба -AEB , дюзи -HANNA GOLD, компютър-AEB / + комуникация с компютъра на автомобила/ исках и електронно мазане на клапаните / не вакумно / Но най СТРАННОТО и нелогично / за мен / , че ми обясняват /самите газаджий/ че нямало нужда от допълнително смазване на клапаните , тъй като над 3500об/мин. компютъра започвал да подава процентно бензин , ОК но през останалото време??????? <<Иначе ще ти вземем парите ако искаш , но е безсмислено !!!!!>> Та въпроса ми е защо смятат че няма нужда от мазане и ако някои от вас се е сблъсквал с този проблем и тези марки и има мнения / каквито и да са те / нека сподели , ще съм благодарен. Благодаря в аванс !!!
 8. Безкраино ти благодаря колега ! Доста обстоина е темата. При мен няма трети ред седалки и надявам се да нямам този проблем. Благодаря още ведньж!!!
 9. Здравеите сьмишленици !!! От скоро сьм горд собственик на Аутлендер 2 / XL / . MIVEC 2.4 , 2010г. Предстои ми газифициране , та ако може да дадете някои друг сьвет ще сьм благодарен. Спрял сьм се на ROMANO в комплект с бьрзи дюзи , компютьр на ITALGAZ / сьс опция да бьде управляван от компютьра на колата/, смазване на клапаните електронно , и бутилка на мястото на резервната гума. В момента колата ми гори 11,5 смесено . С колко ще се повиши разхода незнам , но скоро ще разбера??? Някои ако има по обстоини наблюдения , сьвети и т.н. ще сьм Благодарен. Втория ми вьпрос кьм вас е – До каква скорост е позволено /безопасно/ да се премине от 2WD на 4WD и обратно ??? И каква скорост е максималната при положение LOCK , и след това тои изключва или дава индикация или не позволява на двигателя да надвишава тази скорост или,,,,,,,,какво??? Сьжелявам за може би глупавите вьпроси но сьм пьлен лаик. Благодаря ви в аванс!!!!
 10. 2,4i , 170 к.с. , ръчна (5 степенна) скоростна кутия, 5 местна, 2009г. Номера на рамата : JMBXNCW5W9Z002385
 11. Здравейте съмишленици!!!! От днес съм горд собственик на АУТЛЕНДЪР 2,4i 2009г. Предстои ми пълно обслужване на автомобила и ще се радвам на вашите съвети относно ( най вече ) масла на мотор, ск.кутия, раздатки , дифове и т.н. . Марки масла , впечатления и др. Благодаря предварително!!!! P.S. Тези дни и снимки ще кача.
×
×
 • Създаване...